Dział Ogólny > PES 2018 - All Platform - Dyskusje, Opinie

PES 2018 NEXT GEN PC !!!

<< < (6/8) > >>

loy1004:
życie teraz każdy leszcz może ci doj... w pro taki jest ten PES Jeśli chce się starego dobrego PESA to trzeba wrócić do 13 11 09 06
Ale nie porównuj pro do tego ścierwa mam 17 Fify i nawet ta wersja PC zajechana pro bije na głowę tą tragedie którą nazywają FIFA
Ona nigdy nawet na milimetr się nie zbliżyła do pro i nie zbliży jeśli chodzi o gameplay

matyjasik90:
 No gameplay wygląda ładnie mi się podoba no ale poczekamy na fuul wersje. Jestem graczem PS4 ale gracze z peceta powinni dostać to samo lub jeszcze lepsze bo z pc można wyciągnąć więcej wyciągnąć.Jestem ciekaw czy zmienia bramkarzy bo w PES 18 denerwuje mnie to że jak łapią piłkę  i uderza w zawodnika to nawet jej nie wypuszcza tylko wbija się jak nóż w masło.

Gunner_Gesik:
Przecież jak narazie to jest dramat.
Na 5(?) Filmikach sa 3 bramki gdzie zawodnik strzela z około 16 metrów A ta odbija się rykoszetem i zmyla bramkarza. Przecież jak to będzie w co 2/3 meczu to chcicy czlowiek dostanie. Jak narazie dla mnie to wyglada bardzo przeciętnie.

RealMadridPES:
Jest i gameplay PC.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Gunner_Gesik:
Ten gameplay na pc wyglada lepiej niż na ps4 lol. Chyba że dwóch ogarnietych graczy akurat grało....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej