Dział Ogólny > Porady i Informacje
Rozpaczliwe wołanie o zryw
kmiron#10:
Witam szanownych karierowiczów (wśród pustych krzeseł rozległy się gromkie oklaski, zakurzone foldery ze starymi PES-ami poderwały się z miejsc).
Chętnie wróciłbym do karier. Mam kilka pomysłów. Ale... sami wiecie. Do ściany nie pije się za dobrze, dwa karierowe posty z rzędu też dodaje się kiepsko. Czy ktoś (najlepiej ktosie) miałby chęć podjąć wspólnie ze mną ostatnią, żałosną próbę poderwania działu do życia i rozruszania tej zabitej dechami dziury? Może parę uznanych, doświadczonych nicków zachęciłoby innych do pisania? Czekam na odpowiedzi, choć bez cienia nadziei.
veeq.:
Kolejna próba odbudowy tego martwego działu? Choć przyznam, że straciłem nadzieje już dawno temu, dam wam jak i sobie samemu jeszcze jedną, ostatnią szanse.
kmiron, jeżeli masz pomysł i chęci to zaczynaj nawet od zaraz. Masz moją pisemną gwarancje na aktywność w twoim projekcie.
Bartekeuro:
Nie było mnie w Polsce, wróciłem i jeśli coś tutaj drgnie dalej będe rozkręcac swoja 2 karierke.
Palacio:
Nie ma ludzi do tego, nie ma szans. Chyba, że naprawdę coś tutaj znaczyłeś i masz swoją klikę, która pójdzie za tobą. I zrobi sztuczny tłum, który coś rozkręci.
makapaka.:
Próbować można, czemu nie.
Nawigacja
[#] Następna strona