Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - Konsole

LaLiga Patch PES 2018 PS4/PC by stanek1983 (21/09/2017)

<< < (3/7) > >>

stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEUdało się komuś wgrać patch na PC ? u mnie próbuje i za każdym razem jest błąd przy wgrywaniu drużyny Osasuna za NC RED albo na samym początku wgrywania przy drużynie Cruz, chcę tylko wiedzieć czy jest błąd w danych patcha na czy może źle się ściągnęło i wywala mi błąd?
Edit, pominąłem Osasune we wgrywaniu to wywalił błąd na CD Lugo tak więc wydaje się ze na PC coś nie pasuje...

--- Koniec cytatu ---
niektóre patche nie działają na pc, widocznie mój też nie, nie mam jak przetestować, ale wiem, że innym udało się zainstalować go na pc.

l.peszek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE niektóre patche nie działają na pc, widocznie mój też nie, nie mam jak przetestować, ale wiem, że innym udało się zainstalować go na pc.

--- Koniec cytatu ---
Ok, dzięki z odp. ja cały czas próbuje na wszelakie sposoby twój patch na pceta zaaplikować ale za każdym razem lipa, przez menu edit zawsze wywala jakiś błąd podczas Import Team...

stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOk, dzięki z odp. ja cały czas próbuje na wszelakie sposoby twój patch na pceta zaaplikować ale za każdym razem lipa, przez menu edit zawsze wywala jakiś błąd podczas Import Team...

--- Koniec cytatu ---
a spróbuj jeszcze zaimportować obrazy

GogetaPES016:
Na PC nie zadziało bo ma inną strukturę plików niż na PS4.

przem1412:
La Liga wgrała się bez problemu, za to praktycznie cała La Liga 1-2-3 już z błędem każdy zespół. Pominąłem to i zacząłem EPL, to już na Bournemouth wywala błąd. Widocznie patch niekompatybilny z PC.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej