Dział Ogólny > PES 2018 - Tryb myClub

Dyskusje

<< < (50/51) > >>

Tianse:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEbo liczy się ranking

--- Koniec cytatu ---

Ja się właśnie zastawiam, na co komu ten ranking? Co on daje? Przecież nie ma z tego tytułu żadnych profitów. Co mi za różnica czy ja będę w tym rankingu na 100, 1000 czy 10000 miejscu? Przecież to dosłownie nie ma krzty znaczenia.

Fred23X:
Ja zawsze powtarzam takim leszczom , że nie robią postępu, nie uczą sie tylko pogłębiają własną cieniznę , ja moge przegrać bo to żaden wstyd , ale w momencie , gdy koleś stosuje jakies dziwne zachowania co mówiliśmy, to w tym momencie zabawa się kończy , już miałem taką sytuację kiedyś u znajomego na piwku , koleś chwalił się rankingiem w PES-a 2015 , no mi 2 razy nie mówić , i zaczęliśmy grać, pierwszy mecz 9-0 dla mnie, rewanż 14-0 , bo w pierwszym go wyczuwałem , śmiech ,normalnie smiech ,

Jacinho:
Odpaliłem dziś pesa po kilku dniach przerwy i przyznaję szczerze, że leżę i kwiczę!  :laugh: :police: >:D :o

Co to jest za gówno, to ciężko już nawet opisać!

Zero kontroli nad grą.

Z wielu durnych zachowań gry to Rashford dwa razy nie trafił z odległości pół metra na pustą bramkę. Zamiast oddać strzał, wybił piłkę jakby bronił swojej bramki.

Rety co za beznadzieja!

Roz:
No mnie korci zeby fife spróbować bo akurat jest promka i moza za 100 ziko kupić

Bartas89:
Czy wy też ostatnio macie takie "ścinki" grając w MyClub? Od jakiegoś czasu gra mi tak jakby klatkuje (chociaż fraps pokazuje stałe 144 klatki na sekundę).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej