Dział Ogólny > PES 2018 - Tryb myClub

PES 2018 MyClub jak zacząć?

<< < (2/3) > >>

thomson72:
Mam pytanie co do taktyki. Rozumiem, że jak zostawię ustawiania w trybie OF to funkcjonuje taktyka danego trenera a jak wprowadzam swoje to gram według własnej ofensywy i defensywny? To jak przejść z jednego trybu w drugi?

Jacinho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMam pytanie co do taktyki. Rozumiem, że jak zostawię ustawiania w trybie OF to funkcjonuje taktyka danego trenera a jak wprowadzam swoje to gram według własnej ofensywy i defensywny? To jak przejść z jednego trybu w drugi?

--- Koniec cytatu ---

To jest raczej dodanie taktyk do już istniejących.
Do swoich upodobań zaawansowanymi podkręcasz taktykę danego trenera albo dodajesz taką, której trener nie ma.

Tak to rozumiem.

hubertt95:
Może mi ktoś powiedzieć jak jest z wgrywaniem Patchy i grą w MyClub? Czy jeśli wgram oryginalne stroje, herby to będzie to równoznaczne z brakiem możliwości gry w ten tryb? Może i chaotycznie napisane, ale na pewno wiecie o co chodzi i skąd moje wątpliwości ;)

Gram na xboxie 360.

rumcyk:
Nie ma atchy na xboxa i nie bedzie. Mozna tylko ogarnac na ps4 i pc i wszystko ladnie chodzi.

Bracia Tashibana:
Hej, jest już nowa wersja tego programu PES 2017 MyClub all combos v2.2 - all scouts

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej