Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

Pro Evolution Soccer 2018 Classic Patch season 2005-2006

<< < (6/10) > >>

Damianeczek97:
Celtic Glasgow,
Tottenham
Ewentualnie Newcastle United bo grał tam wtedy Michael Owen
edit:

Ricardo w Portugalii ma overall 67 ?
Dhorasoo był defensywnym pomocnikiem a nie napastnikiem
Makelele ma na tamten moment 34 a nie 22 lata
Nie ma Carricka w Man UTD
W Realu Madryt kapitan ma czarną opaskę a nie czerwoną.

i takich błędów tego typu jest masa

ALE ALE ALE TO SĄ TYLKO DETALE

BO CAŁY PATCH JEST WISIENKĄ NA TORCIE PESA I CZEKAM NA UPDATE BO JEST GENIALNY :D

cristov82:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPATCH UKOŃCZONY !!!  8) Linki dodane miłego grania :)

--- Koniec cytatu ---
a może zrob tak zamien lige NOS na ta ze starymi zespołami wtedy w structure edit będzie można ich zamienic np. arsenal z arsenalem z 2005 roku itd. wtedy w master league można by grac ze starymi zespolami

Damianeczek97:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa może zrob tak zamien lige NOS na ta ze starymi zespołami wtedy w structure edit będzie można ich zamienic np. arsenal z arsenalem z 2005 roku itd. wtedy w master league można by grac ze starymi zespolami

--- Koniec cytatu ---

w Master League można grać zarówno klasycznymi klubami jak i reprezentacjami. :)

fajnie by było jakby cała bundesliga i liga portugalska była licencjonowana i aktualna na 2017/2018 sezon :)

Freshskiller0:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa może zrob tak zamien lige NOS na ta ze starymi zespołami wtedy w structure edit będzie można ich zamienic np. arsenal z arsenalem z 2005 roku itd. wtedy w master league można by grac ze starymi zespolami

--- Koniec cytatu ---
Można grać w ML tymi zespołami bez problemu trzeba przed rozpoczeciem ML wybrać opcję dodatkowe ligi :)

Freshskiller0:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECeltic Glasgow,
Tottenham
Ewentualnie Newcastle United bo grał tam wtedy Michael Owen
edit:

Ricardo w Portugalii ma overall 67 ?
Dhorasoo był defensywnym pomocnikiem a nie napastnikiem
Makelele ma na tamten moment 34 a nie 22 lata
Nie ma Carricka w Man UTD
W Realu Madryt kapitan ma czarną opaskę a nie czerwoną.

i takich błędów tego typu jest masa

ALE ALE ALE TO SĄ TYLKO DETALE

BO CAŁY PATCH JEST WISIENKĄ NA TORCIE PESA I CZEKAM NA UPDATE BO JEST GENIALNY :D

--- Koniec cytatu ---

Jasne , że coś tam może powychodzić chciałem już wam to dać ;) Detali jest tak dużo , że nie sposób ogarnąć każdy szczegół , dla mnie czy tak opaska bedzie czarna czy czerwona to jeden pies :P
Carricka nie było jeszcze w ManU przyszedł w drugiej połowie 2006 wiec to nie do mojego patcha :P
Co do Dhorasso , to powiem Ci tak , różne strony podają rózne inforamacje czasami sam już nie wiedziałem kto co jak , bo na jednym portalu pokazuje ze gościu gra na pomocy a na drugim ze jest bocznym obrońcą który czasami grał na pomocy i takie kwiatki ciągle więc wybaczcie mi wszyscy ;) Starałem się jak mogłem ;)
Czasami w zasypiałem z padem w ręku więc nie ma co się dziwić , że niektóre detale są do poprawki :D
Coś zaradzę na te błędy ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej