Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

Pro Evolution Soccer 2018 Classic Patch season 2005-2006

<< < (8/10) > >>

Freshskiller0:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEno wiesz na jeden sezon byłoby ok jakby się pozamienialo w edit zespoly oryginalne z tymi z 2006 roku a tamte daloby się do innej ligi, po rozegranym 1 nym sezonie bylaby lipa bo te teamy weszlyby do ligi mistrzow i mielibysmy np. 2 arsenale jeden z 2006 i 1 teraźniejszy ale na pierwszy zeson byłoby wow

--- Koniec cytatu ---
Powiem , tak rób co chcesz :) Wszystko zależy od Ciebie ja zostawiam jak jest bawcie się ;)

cristov82:
albo można byłoby obnizyc im overale i zostawić np. bayern i inne niemieckie kluby by to one wygrywaly ta liga i wchodzily do kolejnej edycji LM. Prosba to chociaż napisz jak to zrobić by przenieść twoje zespoly do Europy zamiast Bundesligi prosba bo się tak podjaralem ze az mi morda się cieszy ze moglbym zagrac w taka master lige

Freshskiller0:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEalbo można byłoby obnizyc im overale i zostawić np. bayern i inne niemieckie kluby by to one wygrywaly ta liga i wchodzily do kolejnej edycji LM. Prosba to chociaż napisz jak to zrobić by przenieść twoje zespoly do Europy zamiast Bundesligi prosba bo się tak podjaralem ze az mi morda się cieszy ze moglbym zagrac w taka master lige

--- Koniec cytatu ---
Szczerze to nie bawiłem się w to , jest pewnie jakiś program do edycji i tam trzeba się pobawić , ale to już musisz na własną rękę szukać co i jak .

cristov82:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESzczerze to nie bawiłem się w to , jest pewnie jakiś program do edycji i tam trzeba się pobawić , ale to już musisz na własną rękę szukać co i jak .

--- Koniec cytatu ---
Ok poradzę sobie. Zaczalem transferować zawodnikow z druzyn z 2005 do oryginalnych klubow. Jest jednak problem ze strojami FC Barcelony, Arsenalu i Borussi ponieważ nie da się ich edytować można dodac tylko 4ty komplet, ale działa on tylko w lidze a nie w pucharach. Mam przetransferowane 6 klubow i działam dalej. Niech ktoś powie to będzie w pliku "edit"? Jeśli tak i ktoś będzie zainteresowany to podesle na mail w załączniku jak ktoś zainteresowany pisać REJESTRACJA lub LOGOWANIE, dzięki tworcy tego moda moje wspomnienia znow odzyly thx:). pozdr wszyscy

cristov82:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJakbyś jedną ligę wrzucił do PAS League a drugą do PLA League (w obu przypadkach są tam wymysły Konami) to byłbym Ci bardzo wdzięczny bo będzie można wtedy pograć klasycznymi klubami razem z tymi aktualnymi :)

Sorry że tak się narzucam ale podjarał mnie ten patch :D :D :D

--- Koniec cytatu ---

Siemasz zrobiłem już caly edit jak pisałem przetransferowałem zawodnikow z 2005 roku do obecnych klubow = można grac master league z tymi zespołami z 2005 tzn nie wszystko jest tak kolorowo ponieważ stroje nie sa tzn nie wszystki bo konami blokuje. Napisz na mój mail REJESTRACJA lub LOGOWANIE to podesle plik edit. Wrzucilbym gdzies ale nigdy jeszcze niczego nie uploadowalem nie wiem za bardzo jak i gdzie. Inni zainteresowani również pisać na maila. Dzieki autorze moda znow ta gra nabiera kolejnego wymiaru zajebi.....sci

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej