Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC

Pro Evolution Soccer 2018 Classic Patch season 2005-2006

<< < (2/10) > >>

Wirujący tampon:
ten patch będzie kompatybilny z innymi ? ;)
czy może będzie jakiś switcher chociaż ? :)

Miszczu11:
Super! Uwielbiam ten okres w piłce nożnej, szkoda, że tylko 20 klubów, chciałoby się wręcz wszystkie ligi, co jest wręcz niemożliwe, mam nadzieję jednak, ze w przyszłości rozszerzysz patch o kolejne drużyny, jednakże z pewnością pobiorę :)

Freshskiller0:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEten patch będzie kompatybilny z innymi ? ;)
czy może będzie jakiś switcher chociaż ? :)

--- Koniec cytatu ---
To jest patch ale bez zadnej instalacji , podmieniasz folder w dokumentach WEPES i wszystko ;)

Freshskiller0:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESuper! Uwielbiam ten okres w piłce nożnej, szkoda, że tylko 20 klubów, chciałoby się wręcz wszystkie ligi, co jest wręcz niemożliwe, mam nadzieję jednak, ze w przyszłości rozszerzysz patch o kolejne drużyny, jednakże z pewnością pobiorę :)

--- Koniec cytatu ---

Dla mnie również ten okres był jednym z lepszych , czasy młodzieńcze super do tego powrócić a i jak ziomeczki wpadają to jest czym pograć nie tylko standardowymi składami.
Co więcej w Pesie jest bardzo dużo klasycznych nazwisk co jest zajebistą sprawą ;)
Zrobienie tych 20 klubów jest na prawdę czasochłonne , może jak zrobię wszystko na 100% to pomyślę nad dodaniem jeszcze kilku zespołów . Jakąś ankietę zrobię i git :D

Freshskiller0:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESuper pomysł :)
tylko zadbaj o dokładne odwzorowanie twarzy to znajde Cię i będę nosił na rękach :D

--- Koniec cytatu ---
To kupuj bilet i wpadaj tylko nie wiem czy uniesiesz 90 dych na rękach  :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej