Dział Ogólny > PES 2018 - Tryb myClub

Uwaga lagcheater - wrzucamy oszustów

<< < (13/16) > >>

Jacinho:
 nuri_4161

Gostek aktualnie na 2 miejscu w myClub.
Statystyki imponujące jak na załączonym obrazku:

Ale co z tego jak pieprz.ona cip.a nie potrafi przegrywać.
Zresztą filmik poniżej:

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Jacinho:
Na innym forum zgłosiło się kilku innych ludzi, którzy potwierdzili to, że ten jegomość jak przegrywał to najzwyczajniej w świecie rozłączał mecz i uciekał.

W tym przypadku z filmiku powyżej tłumaczył się, że to nie on tylko system zawiódł.

Kilka osób jest skorych w to uwierzyć ale ja nie mam złudzeń, że wielu ludków z topowymi statystykami to zwykłe oszukujące gamonie i Konami gówno robi ze zgłaszaniem oszustów.

Belmondo:
Masakra Panowie co się dzieje od paru dni jak tylko uruchomiono kwalifikacje/finały w pesleague i myclub pesleague co wysyp cziterów to woła o pomste do nieba a potem jeden z drugim staty rating wywalone w kosmos jak oszusci uciekają jak tylko dostają bramkę na 2:0 albo więcej
Ja jak tylko wyszuka mi przeciwnika robię screena ,żeby mieć nick i od razu raportuję takiego delikwenta tylko czy coś to daje Konami coś z tym robi ? klient traci bramkę i od razu zaczyna gra lagować - spada jakość połączenia (te kreski się pokazują) dostaje kolejną i utracono połączenie bez walkowera itd :(
Ukrainskie i Ruskie hieny to oszusty na skalę myślę światową
nie ma co nawet sprawdzać kto gra w jakiej lidze albo jakie ma staty tylko grać swoje bo prędzej czy później oszust się ujawni niestety

Jacinho:
Konami nic z tym nie robi. Słyszałem, że ktoś dostał bana od konami ale rzadko za oszukiwwnie a ten koleś z mojego postu powyżej jest tego doskonałym przykładem. Już conajmniej kilka osób go zgłosiło i nic to nie dało, dalej gra i oszukuje.

Belmondo:
Wysyp oszustów Jaux01 ,LAugusto32 już chyba nie ma sensu grać w tę grę bo każdy teraz wychodzi ,a raportowanie to nic i tak nie daje
Taki kwiatek z przed chwili finał american pes league : typ 2 liga (wyczyterował te mecze)
jego opis w profilu : REJESTRACJA lub LOGOWANIE
wynik meczu przed ucieczką (już zaczyna lagować) : REJESTRACJA lub LOGOWANIE
miejsce dziada w turnieju: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
nie miałem okazji grać w pes 2017 czy tam też taki trick cziterzy mieli ,że wychodzi się z meczu i bez walkowera jest?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej