Dział Ogólny > PES 2018 - Tryb myClub

Uwaga lagcheater - wrzucamy oszustów

<< < (14/16) > >>

Jacinho:
Czy jest jeszcze ktoś kto kocha tą grę?

W sobotę rozegrałem kilka meczy. W jednym z nich prowadzę 2:0 z jakimś gościem. Po przerwie zaczął zatrzymywać grę i coś kmbinować. Nie rozłączył się ale lagi były takie, że straciłem zupełnie kontrolę nad zawodnikami i całą rozgrywką. Moi biegali jak te kurczaki bez głowy.
Koleś wbił mi na spokojnie 3 bramki i po meczu :)

Fred23X:
Dajcie spokój przecież na tym forum twierdzą, że nie ma oszustów, tylko wina Konami ... szkoda zdrowia i nerwów
Grałem dzisiaj z polakiem  , sam się przyznał do lagowania w rozmowie ... , że celowo gra przez wi-fi, że celowo zakłóca sygnał, bo wszyscy tak robią

Tianse:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzy jest jeszcze ktoś kto kocha tą grę?

--- Koniec cytatu ---

Ja, ale offline. Ewentualnie online ale vs com, lub z kimś kto chce się pobawić i pograć, a nie srać na jakieś śmieszne rankingi o których wszyscy zapomną za kilka miesięcy. Online sobie odpuściłem, bo mi szkoda czasu. Gdy wygrywam to się rozłączą i meczu nie było, więc mam grać tylko po to aby kończyć mecz gdy przegrywam? Dziękuję, postoję obok.

Jacinho:
Mój pierwszy mecz od dwóch dni. trafiam na gostka z ratingiem 1000 i z pierwszej dywizji.
Zaczynamy mecz i nagle połączenie kiepskie jak cholera - myślę sobie - konami zaraz przerwie połączenie i po sprawie ale nic z tego.
jak jestem przy piłce koleś fauluje, jak poje.bany wciska pauzę cały czas i te kiepskie połaczenie.
Ale dziwnym trafem jego ludkowie biegali bez zakłóceń jak małe terminatorki więc podejrzewam, że to on manipulował połączeniem.
Odłaczyłem pada i idiota grał sam ze sobą.

billbar 13
PS4
grał Panatinaikosem

Ta gra nic nie ma wspólnego ze sportową rywalizacją tylko z jeb.anym oszukiwaniem z całym przyzwoleniem konami.
Dlatego tak nienawidzę tej gry i nigdy już jej nie kupię.
Je.bać te konami.

Fred23X:
Grałem z 2 kolesiami z pierwszej piatki , jak bylo 1 : 0 dla nich to wszystko ok, ale jak doprowadzilem do remisu z z drugim wyszedłem na 2:1 to dopiero sie cyrk zaczął , oczywiście zaraz pauza, w game plan nie wchodzili, zapewne porozmawiali z zawodnikami   :o :o

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej