Dział Ogólny > PES 2018
Za dobrzy bramkarze czy źle strzelam??
malishh:
Nie wiem co mają sytuacje sam na sam do inteligencji komputera. W każdym razie ja jestem graczem o dość wysokich umiejętnościach i problemów ze skryptami przy sytuacjach sam na sam nie mam. Tego tyczy się temat, a Ty nieco zbyt daleko poza niego wyszedłeś :). Jak robię turniej (w domu, więc o żadnym sprzyjaniu skryptów nie ma mowy, bo np. są zamiany padów i losowość) i łoję wszystkich po kolei, wykorzystuje "setki", gdy inni nie, to jeszcze skrypty czy już umiejętności? No niedługo wyjdzie, że wyniki w Pesa to loteria. Nie mówię, że w ogóle ich nie ma, jednak działają one na korzyść osoby, która gra po prostu lepiej. Gdy czujesz się pewny i grasz dobrze, zawodnicy również nie odwalają jakiś głupot.
I tak wolę zostać optymistą i wierzyć, że przy pojedynku sam na sam wpływ na to czy jest gol czy nie ma jest spóźnione, bądź idealne manualne wyjście bramkarzem czy spóźniony, bądź idealnie wymierzony strzał. I na tym się skupiając wygrywać mecze :)
Odnośnie karnych granych z komputerem, polecam bronić tylko w prawo :)
ricky79:
Czyje prawo ? :)
malishh:
Zawodnika prawo, bramkarza lewo :). Działa to cały czas, przeważnie 2 karne tak bronię, tylko trzeba też dobrze strzelać :)
ricky79:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZawodnika prawo, bramkarza lewo :). Działa to cały czas, przeważnie 2 karne tak bronię, tylko trzeba też dobrze strzelać :)
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIECzyje prawo ? :)
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie wiem co mają sytuacje sam na sam do inteligencji komputera. W każdym razie ja jestem graczem o dość wysokich umiejętnościach i problemów ze skryptami przy sytuacjach sam na sam nie mam. Tego tyczy się temat, a Ty nieco zbyt daleko poza niego wyszedłeś :). Jak robię turniej (w domu, więc o żadnym sprzyjaniu skryptów nie ma mowy, bo np. są zamiany padów i losowość) i łoję wszystkich po kolei, wykorzystuje "setki", gdy inni nie, to jeszcze skrypty czy już umiejętności? No niedługo wyjdzie, że wyniki w Pesa to loteria. Nie mówię, że w ogóle ich nie ma, jednak działają one na korzyść osoby, która gra po prostu lepiej. Gdy czujesz się pewny i grasz dobrze, zawodnicy również nie odwalają jakiś głupot.
I tak wolę zostać optymistą i wierzyć, że przy pojedynku sam na sam wpływ na to czy jest gol czy nie ma jest spóźnione, bądź idealne manualne wyjście bramkarzem czy spóźniony, bądź idealnie wymierzony strzał. I na tym się skupiając wygrywać mecze :)
Odnośnie karnych granych z komputerem, polecam bronić tylko w prawo :)
--- Koniec cytatu ---
No powiem Ci ze ja natomiat zauwazylem ze zawsze przynajmniej jeden strzal oddaje w srodek , jak tak dalej pojdzie to zadnego karnego nam nie strzeli :D A w ogole to ja strzelam z pomoca tego kółka ale na poczatku balem sie komputer/inny gracz je tez widzi :D:D:D Czlowiek za duzo gral z kumplem obok na sofie i ma teraz huki :D
Nawigacja