Dział Ogólny > PES 2018

Scouts - ukryte skarby

<< < (2/4) > >>

Fred23X:
Dzisiaj wylosowałem :
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

niezły , niezły

Jacinho:
Wyglàda spoko i do 90 ovrl można podciàgnàć  8)

MatAnd:
M. Kean - w PESDB suwak źle działa i zaniża max overall w tabelce wyszukiwania zawodników z parametrem overall at max level on ma nie 86 a 87. I to jest przekocur (u mnie na razie overall 79).

Mam problem, ponieważ nakupowałem (scoutów) i polosowałem strasznie dużo brązowych i srebrnych zawodników z potencjałem 85+ (przeważnie 88-89). Mam już ponad 200 piłkarzy, miejsca na 210 i nie mam jak robić mięsa na trenerów i kasy na symulacjach (ledwo na zero wychodzę i cały tydzień zbierałem 65k GP na powiększenie miejsca do 210). Jak zamieszczę zdjęcia z nazwiskami pomożecie mi oczyścić/przewietrzyć szatnię?

Jacinho:
Pewnie!

Ale na twojà odpowiedzialność  ;)

Mòj Kean jest na 75 levelu z ovrl 82  8)
Kontrakt kosztuje mnie 720GP  :D

MatAnd:
Kontrakt to chyba najważniejsza jego zaleta, ja płacę mu na razie 660 ale obok niego gra Gervinho (ov.78), który mnie kosztuje 1700 i Kluivert (ov.79) (1400)
ok to tylko rozwinę myśl (później wyślę fotki):
- z tych 200 piłkarzy ci co nie mają kłódki są do wywalenia (na symulacje), reszta ma max overall na 85+, dlatego ich trzymam,
- wielu nawet nie ograłem w jednym meczu (grali może w symulacjach, sam nawet do challengy ich nie wstawiałem),
- sporo (ponad 100) zawodników stworzyłem ze scoutów kupionych (czyli pewnie kasa wywalona w błoto), sugerując się lewelem na PESDB,
- Polacy zostają:)
- robię to tylko dlatego, że do tej edycji pesa grałem tylko z kumplami (nawet z kompem rzadko więc gra z najwyższych poziomach - 6,7 gwiazdek - sprawia trudności), i bardziej potrzebuję na teraz by grac z innymi ludźmi niż trzaskać challenge (szybciej ładuje się mecz po prostu), a nie mając ogranych wszystkich zawodników, sugerowanie sie samym PESDB nie ma sensu moim zdaniem, no i nie wogóle nie zarabiam (cały tydzień zbierałem kasę na powiększenie składu do 210 za 65k),
- kasa i uzależnienie od kupowania piłek/scoutów to największy problem,
-

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej