Dział Ogólny > PES 2018 - Tryb myClub

Omyłkowo zamieniłem zawodnika na trainera.

<< < (2/2)

Jacinho:
Spoko, wiem.

Obejrzałeś filmik?

;)

malishh:
Tak, ja tu płaczę nad jednym Isco, a ktoś ładuje 13 topowych graczy w jakiegoś nierozwojowego ogórka :D. W zasadzie nie wiem co autor miał na myśli :)

Jacinho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak, ja tu płaczę nad jednym Isco, a ktoś ładuje 13 topowych graczy w jakiegoś nierozwojowego ogórka :D. W zasadzie nie wiem co autor miał na myśli :)

--- Koniec cytatu ---

To jest koleś, który jak pisze znudził się walką o same czarne piłki i podciąganie ich do rozsądnego poziomu.
Zaczął od Higuana, którym nakarmił Keana a potem jak na filmie powyżej i na filmie poniżej :)

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Też bym tak zrobił ale nie mam takich mocarzy do poświęcenia więc mój Keane podrasowywany jest powoli.

Jak zauważyłeś to jego zawodnik jest na 75tym levelu z overalem 82 - czyli już maszyna, a można podciągnąć go do 92go levelu i do 87 overala (o ile pamiętam) - bestia, jeśli chodzi o zawodnika z białej piłki.
Same plusy - kontrakt nie jest drogi, zawodnik dobry, można walczyć z drużynami o małej sile i zarazem walczyć z tymi mocnymi...

MatAnd:
Tylko ten grind na wysokich poziomach:( ja na razie skupuję brązowe i srebrne (plus kilka białych) piłki ale po Mbappe widzę (który coraz wolniej zbliża się do 50lvl), że to będzie od nowego bardzo długie i mozolne zajęcie (niczym w grach MMO).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej