Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
OFICJALNE SPOLSZCZENIE PES 2018 1.0 BETA - Tommy9999pl / DOSTĘPNE DO POBRANIA
tommy9999pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie wiem, czy o to chodziło, ale proszę
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Wgrywałem spolszczenie na czystą grę - też bez rezultatów.
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie nie wiem jak można to zrobić, ale mam sugestię. Zmieńcie nazwę spolszczenia na rSpolszczenie-TMY.cpk tak, aby spolszczenie znalazło się na początku listy. Wtedy dodajcie je generatorem. Po prostu w którymś z wymienionych przez was plików są pliki językowe i to za ten plik trzeba ustawić nasze Spolszczenie. Spróbujcie. W najgorszym wypadku, podajcie mi linki do moda, pobiorę go u siebie i przeszukam pliki samemu.
Palacio:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDokładnie nie wiem jak można to zrobić, ale mam sugestię. Zmieńcie nazwę spolszczenia na rSpolszczenie-TMY.cpk tak, aby spolszczenie znalazło się na początku listy. Wtedy dodajcie je generatorem. Po prostu w którymś z wymienionych przez was plików są pliki językowe i to za ten plik trzeba ustawić nasze Spolszczenie. Spróbujcie. W najgorszym wypadku, podajcie mi linki do moda, pobiorę go u siebie i przeszukam pliki samemu.
--- Koniec cytatu ---
Przesunięcie nic nie daje. Link do moda jest na forum
bzyczeslaw:
Witam,
ja mam tego patcha
też mam problem z wgraniem spolszczenia.
Blake:
Spolszczenie od Tommy9999pl na oryginalnej grze z dlc 2.0 i z modem PESGalaxy v1.0 działa poprawnie, także online. Dzięki.
bl0ndEEE:
Ja mam smoke patch najowszy i wszystko ładnie działa, postępujcie według instrukcji... nie dodawajcie nic od siebie :)
Gra na steamie - najnowsze DLC.
Nawigacja
[#] Następna strona