Dział Ogólny > PES 2018 - Tryb myClub
Czwartkowy Agent
Jacinho:
Wrzucamy ciekawostki i podpowiedzi do co czwartkowego agenta.
Nie zapomnijcie grać w Best of 2017-2018 VS COM Challenge Cup.
Od 28 grudnia do 04 stycznia każdego dnia gramy jeden mecz za który płacà 10k gp.
Jak na razie jest bardzi łatwo bo poziom trudności tylko regular.
MatAnd:
Poziom regular chyba zostanie do końca (moje przypuszczenie) eventu. Fajnie, że jest (bo chyba jest potrójny?) boost do exp, ponieważ mam ok 80 piłkarzy poniżej 10 Lvl w rozwoju (oby trwał do końca eventu, nie końca tygodnia). Zacząłem farmić w trybie CO-OP i zauważyłem, że jak przeciwnik się rozłączy gra zalicza mi zwycięstwo (czemu tego w divisions i reszcie trybów nie ma?) z piłek wpadł SS Guedes (lvl.1) z Walencji, więc teraz zaczynam polować na utalentowanych środkowych pomocników i bocznych obrońców (srebrne piłki). O co chodzi z nagrodami PESLeague? Jest tylko kasa za pierwszą wygraną? w regulaminie piszą, że jakiś rzadki special scout chyba jeszcze, tylko ja angielski tak średnio znam, że mogę się mylić. Fajnie się w tym trybie gra (regeneracja kondycji po każdym meczu, kontrakty się nie marnują), tylko ja gapa nie mam składu zgranego (ostatnie 1,5 miesiąca tylko symulacje grałem) i gra mi się ciężko.
EDIT: W CO-OPie trzeba odwrotnie jak Divisions (SIM): jak najsłabsza ławka rezerwowych (kontrakty ubywają również rezerwowym po meczu) :(
Jacinho:
Do końca nie wiem jak działa PESLeague bo nie gram.
Wiem tylko, że kasę i 5* scouty można wygrać.
Farmisz w myClub Co-op?
MatAnd:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDo końca nie wiem jak działa PESLeague bo nie gram.
Wiem tylko, że kasę i 5* scouty można wygrać.
Farmisz w myClub Co-op?
--- Koniec cytatu ---
farmię w myclub challenge co-op (ponad 5000GP za wygrany mecz). Mam teraz wolne to, ze 40-50 meczy dziennie i ponad 120k GP wyciągam (będę go trzaskać dopóki mam bilety kontraktowe). Muszę tak grać bo potem czasu brak, a potrzebuję kasę na scoutów, by jeszcze 34 piłkarzy stworzyć (srebro, brąz) i rozbudować sloty na nowych graczy, a to boli najbardziej (45 000 GP za powiększenie do 180). I potem tylko granie już bez żadnego kupowania
Roz:
Dostaliście dzisiaj sqauta w inboxie w ramach login campain? Wczoraj normalnie dostałem a przed chwilą wchodzę i nic :(
Nawigacja
[#] Następna strona