Zachecam wszystkich udzielajacych w glownym watku o myClubie aby i tutaj zagladali.
Chcialbym azeby kazdy w miare mozliwosci podawal swoich posiadanych trenerow wraz z krotkim opisem. A takze swoja charakterystyke gry.
Kazdy z Nas chyba wie jak trudno kupic optymalnego dla siebie trenera.
W. De Bruyn pierwszy wybor jesli chodzi i trenera w Pesie. Gram nim do tej pory i szukam ciagle alternatywy.
Moj styl gry to gra kombinacyjna. Z klepki. W trojkatach. Czesto gram klepke R/L WF z R/L B. Wychodzac w bocznym sektorze boiska na wolna pozycje. Rzadko centruje wiec na CF preferuje gracza w miare wysokiego ale szybkiego- do gry kombinacyjnej. Lubie grac w srodku DMF z CMF i AMF. Staram sie nie grac lag na szybkich napastnikow no ale jednak nie raz az sie prosi o takie podanie wiec wymagam aby skrzydlowi dobrze wychodzili do pilki.
Kolejny menager ktory jest moim w miare dobrym zakupem to SAEZ czyli L.ENRIQUE. Jest podobny do mojego ulubionego trenera. Jednakze czegos blizej na razie przez mnie nie okreslonego brakuje :-(
Kolejni menagerowie to R.Gracia przy ktorym przez to ze ma wide moi pomocnicy rozjezdzaja sie po calym boisku i jest pusto.
D.Deschamps ogolnie trener w miare ok ale ze wzgledu na wysoko ustawiona obrone skreslony w moich oczach :-/
Posiadam tez L.BLANCA ktorego jeszcze nie przetesrowalem. Moze ktos sie wypowie na jego temat ??:-)
Mam jeszcze 2 trenerow ktorzy mimo zakupu nie podeszli mi wogole i nawet ich nie opisuje.
To tyle z mojej strony mam nadzieje ze temat jakze wazny nie umrze w zarodku i bedzie rownie popularny co temat glowny myCluba.
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka