Dział Ogólny > PES 2018 - Tryb myClub

O co tu chodzi?

(1/2) > >>

loy1004:
Przysięgam rozjebie dzisiaj kompa!!!!!!!!!!!!! gdy mój skład miał 3 gwiazdki grało mi się nim zajebiście teraz mam skład z samych czarnych i to jest dramat dlaczego do huja zacinają się moi zawodnicy raz włączę mecz jest ok wtedy wygrywam a jak zaczynają się zacinać w innym meczu to z największym leszczem przegrywam moi zawodnicy wg do niego nie biega a jak już to się zacinają a przeciwnik robi co chce i to nie jest jakiś lag czy zamulenie po prostu zawodnicy zaczynają się zacinać zamiast biec normalnie wcześniej tak nie miałem składem 3 gwiazdkowym doszedłem do 4 division praktycznie każdy mecz do przodu a nagle się te zacinki pojawiły i wyjazd do 7 ligi spadłem składem z samych czarnych piłek...zna ktoś rozwiązanie?

Jacinho:
Rozwiązanie jest tylko jedno:
Wyje.ać grę do kosza.

A tak bardziej poważnie to sporo ludzi tak narzeka i jako solucję podają maksymalnie 4* drużyna i nie więcej.

Fred23X:
Konami i ich zjebane serwery i skrypty .... bez komentarza  :'(

Bober862:
Witam ja mam pytanie.
 Posiadam PEs 2018 lite. Czy jak kupie pełną to czy drużyna z my club mi zostanie?

MatAnd:
jeśli kupisz PES'a na ten sam sprzęt to tak. Jakbyś grał w PES 2018 Lite na PC, a kupił wersję na PS4, to wtedy musiałbyś od nowa zaczynać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej