Dział Ogólny > Aktualności

PES 2019 - Newsy

<< < (4/7) > >>

Miszczu11:
Właśnie, dla mnie nie ma znaczenia, a ja nawet cieszę się z obecnego stanu rzeczy, bo dodatkowe ligi oznaczają dodatkowe sloty, a brak licencji na dane ligi pozwala na większe możliwości modyfikacyjne ich wewnątrz gry. Po prostu bez patchów ja nawet nie ruszam tej gry - więc zawsze czekam do grudnia z zagraniem.
Aczkolwiek utrata LM i LE trochę boli, bo to jednak zawsze było "czymś" - a wątpię, że struktura LM będzie jakoś do ruszenia.

Jak myślicie, co to za dwie kolejne ligi? Marzy mi się, żeby wreszcie to była jakaś liga azjatycka (w końcu jest azjatycka LM, co nie?) albo nawet afrykańska, a chyba najbardziej amerykańska MLS. Naprawdę wolę silniejsze ligi nieeuropejskie niż kolejne średniaki z Europy, tylko czekać :)

Palacio:
Gameplay na 1 stronie

fazzi:
Witam, jako że pora pierwszy przymierzam się do wersji konsolowe, czy ktoś może mi powiedzieć jak wygląda kwestia patchy ( czy się da i na jakich konsolach) w związku z bieda w licencjach w pes 19 jest to dość istotne :/

Bartekeuro:
Pewnie,  że się da :) Wystarczy pen drive odpowiedni format na nim, i wgrywasz pliki :)

fazzi:
Na każdej konsoli?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej