Dział Ogólny > Pro Evolution Soccer 2019
Dlaczego kupię/nie kupię PES 2019?
Palacio:
Ja w fife mam lagi tylko jak wylosuje mi jakiegoś Ruska, czy pokemona z mikro włączonym cały czas. Ale w porównaniu do pesa to niebo a ziemia. W Pesie myclub to musiałem przewidywać co zrobić zanim wykonałem jakiś ruch (podanie, strzał), czas reakcji między wcisnięciem klawisza a wykonaniem jakieś czynności był fatalny. Nie wiem jak jest w pełnej oryginalnej wersji PES 2018 PC.
Wada fify online, jest taka że nie można zagrać sparingu nie rankingowego z dowolną osobą w sieci. Taki szybki mecz online.
Bartekeuro:
Można zagrać taki mecz z kimś znajomym, tylko punkty wam się liczą ale do żadnego innego rankingu już nie.
Palacio:
O to chodzi bym nie musiał dodować wszystkich do znajomych i mieć jakiś mietków z któymi raz zagram. Chciałbym bez stresu zagrać sparing z wylosowanym typkiem z neta.
DAViDs:
Od trzynastki gram w fifie, ale ostatni PES urzekł mnie gameplayem, swobodą w rozgrywaniu piłki. FIFA w tym roku odstrasza mnie tą swoją schematycznością i klepaniem jak w ping pongu, FUT'a też zepsuli dodając tyle tych kolorowych i wysoko ocenionych kart. Możliwe, że w tym roku postawie na PES'a ale pytanie, czy wyrwe gdzieś taniej zwykła wersje pudełkową na PS4? Pozdrawiam i życze powodzenia w odbudowywaniu strony.
Bartekeuro:
Zwykła pudełkowa wersja będzie zapewne w 90% sklepów :P
Nawigacja
[#] Następna strona