Dział Ogólny > PES 2019 - Dyskusje
PES 2019 wersja Demo: Opinie, wrażenia
chillonahill:
Panowie dla mnie graficznie jest odświeżenie na bardzo duży plus. Ja nie wiem, co Wy chcecie od grywalności. Pierwszy mecz i już widzę, że fizyka jest poprawiona. Zagrania wyglądają bardziej realistycznie i płynnie. Przecież chyba o to chodzi w "elektronicznej" p[piłce nożnej, aby do złudzenia przypominała tę z realnego świata" Dla mnie Konami właśnie w 2019 zrobiło kolejny krok w przód, jeśli chodzi o realizm gry. Zauważcie że na najwyższym poziomie jest bardzo trudno strzelić bramkę, ba nawet porządnie akcję przeprowadzić.
Mam tylko jedno pytanie bo u mnie chyb a coś nie hula w DEmo. Wy gracie on line w dome czy tylko z COM? U mnie jak chciałem wczoraj zalogować się na serwer Konami w grze, wiecie tam w menu, to cały czas prosiło mnie o zaakceptowanie tych zgód, po czym nic się nie działo.
DAViDs:
@up
Dokładnie, gra jest bardzo dobra tylko niech naprawią te cholerne serwery bo zdążyłem już pochwalić, że wszystko płynnie chodzi a tu dupa. W niektórych meczach sie zdarza, że nacisne podanie to dopiero po 2 sekundach to wykonuje, serwery to dla mnie największa bolączka PESa.
Co do pyania ogólnie wszysto działa tylko teraz mają jakąs przerwe techniczną.
chillonahill:
Powiedzcie czy gracie w demo on line czy tylko z COM można?
DAViDs:
Tak, można grać online tylko teraz przerwa techniczna jest.
chillonahill:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak, można grać online tylko teraz przerwa techniczna jest.
--- Koniec cytatu ---
Generalnie ja wczoraj jak próbowałem logować się na serwer pes to mi wyskakiwały te zgody do akceptacji i potem dupa nic się nie działo. Nadal było, że mam sie zalogować do serwera.
Nawigacja
[#] Następna strona