Dział Ogólny > PES 2019 - Dyskusje
PES 2019 wersja Demo: Opinie, wrażenia
mateusztb:
Podobno po 19 ma być na Steamie...
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Jacinho:
Ja nie jestem zaskoczony.
Tak jak myślałem, nie wprowadzą lepszych zmian.
Menu - tragedia - zaokrąglili trochę detali i teraz całość wygląda jak z androida dziesiec lat temu.
Przy wideo animacjach szalejące złote kulki na ekranie - masakra - oczy bolą po pięciu minutach.
Zawodnicy jakby mniej kwadratowi ale na cztery mecze, które zagrałem, trzy zacinały i widać było efekt „łyżwowania” po trawie.
Te same triki, te same ustawienia, te same beznadziejne przełączanie zawodników...
jednym słowem słabizna jak dla mnie.
Nie przekonałem się na plus nic a nic po tym demo.
Fred23X:
Graficznie wygląda lepiej w porównaniu do 2018, ale sama gra to porazka, to powrót do 2014 , tak jak pisałem wcześniej , wszystko idzie ku usmierceniu tej gry
Bartekeuro:
Ściągnąłem, zagrałem parę spotkań.
Graficznie jest lepiej niż w 2018, jednak to uważam celowy zabieg, że co roku nie dają maksa aby za rok coś dodać.
Co do gry hmm ciężko powiedzieć czy jest lepiej czy gorzej. Jest dobrze, ale żeby dawać 200+ zł za coś co powinno być plikiem aktualizacji to przesada.
Kto ma kupić ten kupi, ja osobiście raczej poczekam jak będzie 50% po zawsze jest :)
DAViDs:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEGraficznie wygląda lepiej w porównaniu do 2018, ale sama gra to porazka, to powrót do 2014 , tak jak pisałem wcześniej , wszystko idzie ku usmierceniu tej gry
--- Koniec cytatu ---
W sumie nie grałem w 14 to zapytam, czemu 14 była taka zła i czemu 19 jest podobna do niej? Ta gra wygląda identycznie w stosunku do poprzedniczki tylko kilka smaczków do gameplaya dali.
Nawigacja
[#] Następna strona