Dział Ogólny > PES 2019 - Tryb myClub

Dyskusja

(1/42) > >>

Jacinho:
Jednak jest opcja żeby unieważnić mecz do 15tej minuty trwania meczu.
Oczywiście za obopólną zgodą więc nie koniecznie musi działać.
Post Połączony1000 slotów na zawodników, jak widziałem na yt.
Menu bardziej rozbudowane...

Już wszyscy zakupili swoje kopie?
Amerykanie już klepią od wczoraj  ;D

chillonahill:
kiedy dostane skill traning  ?

Jacinho:
O ile wiem, to będą to jakieś dodatkowe bonusy za mecze jak np: Special Match albo dodatki za mecze czwartkowe tj, przy special agentach.

Rozkminił ktoś (o ile pamiętam Trading Player?)
Coś na szybkiego czytałem i jest to jakaś opcja wymiany zawodników.
Jeśli masz np trzech dokładnie takich samych to możesz wymienić ich na jednego z tej samej półki. Czyli masz trzech Cr7 a nie lubisz nim grać to wymieniasz tych trzech na jednego Messiego.
Dobrze to rozkminiłem? Ktoś coś wie?

chillonahill:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEO ile wiem, to będą to jakieś dodatkowe bonusy za mecze jak np: Special Match albo dodatki za mecze czwartkowe tj, przy special agentach.

Rozkminił ktoś (o ile pamiętam Trading Player?)
Coś na szybkiego czytałem i jest to jakaś opcja wymiany zawodników.
Jeśli masz np trzech dokładnie takich samych to możesz wymienić ich na jednego z tej samej półki. Czyli masz trzech Cr7 a nie lubisz nim grać to wymieniasz tych trzech na jednego Messiego.
Dobrze to rozkminiłem? Ktoś coś wie?

--- Koniec cytatu ---

Właśnie tez miałem o to pytać

plose66:
Chyba przekombinowali z myclubem. Featured players to jakaKs kosmiczna głupota. Zamiast w miare spokojnego budowania druzyny to po tygodniu grania  mam z featured players Messiego OR 97 , Ziyecha OR95 i Mbappe OR 88.  Poczatkowo myslalem ze oni tylko w danym tygodniu będą mieli podrasowane statystyki, a to zostaje im na stałe. Bzdura kosmiczna zwłaszcza odnośnie jakiś ogórków typu G. Simeone czy jakiś Bamba którzy ma OR wyzszy niz Suarez. Nawet nie bedzie sensu polować a legendy w tej sytuacji....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej