Dział Ogólny > PES 2019 - Tryb myClub
Dyskusja
Fred23X:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDzisiaj na 5 meczy 1 grało się normalnie a reszta to brak reakcji zawodników, jedna wielka parodia. Kombinują tak z tym netem że nie da się normalnie grać. Grasz ale i tak wiesz że przegrasz. Jak wygrasz jakimś cudem 5 meczy z rzędu, to później 5 przegrasz z kim byś nie grał i w sumie jesteś i tak do tyłu. Jak by chcieli to by to naprawili, ale połowa pewnie by zrezygnowała z PESA bo nie dałoby się oszukiwać, a tak mają w samym myclubie 170 tys. graczy.
--- Koniec cytatu ---
to jak sie ma to do FUT w Fifie gdzie gra ponad 2,5 mln
fabironi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDzisiaj na 5 meczy 1 grało się normalnie a reszta to brak reakcji zawodników, jedna wielka parodia. Kombinują tak z tym netem że nie da się normalnie grać. Grasz ale i tak wiesz że przegrasz. Jak wygrasz jakimś cudem 5 meczy z rzędu, to później 5 przegrasz z kim byś nie grał i w sumie jesteś i tak do tyłu. Jak by chcieli to by to naprawili, ale połowa pewnie by zrezygnowała z PESA bo nie dałoby się oszukiwać, a tak mają w samym myclubie 170 tys. graczy.
--- Koniec cytatu ---
U mnie dzis spoko. Zagralem trzy mecze i trzy na lajcie do przodu. Aktualnie jestem w drugiej dywizji cel na biezacy tydzień to awams do pierwszej dywizji i wbicie 1k ratingu
Jacinho:
--- Koniec cytatu ---
Typowo pes :D
Ostatni tydzien zagrałem tylko 10 meczy w dywizje. Sprawdzam tylko jak chodzi I po wylosowaniu jakiegos lagera dziękuję I gram w coopa. Szkoda nerwow.
Przyczyn tutaj moze byc wiele- konami, lagerzy, handicapy, skrypty. Czytałem też ostatnio, że PSN jak ma problemy to blokuje losowà pulę IP graczy.wtedy masz wlasnie opóźnienia w gra I zamula.
fabironi gratulacje.
fabironi:
ja gralem z turkiem co mial 900 ratingu, wbilem gosciowi 4 gole i dopiero w 60 minucie gry sie rozlaczyl :P ale ja tam sie tym nie denerwuje, i tak duzo punktow sie nie zdobywa za zwyciestwa
Jacinho:
Ja punktami i ratingiem zacznę się przejmować jak gra będzie normalnie działać - czyli znajàc konami - nigdy.
Wczoraj znowu im serwery padły. XXI wiek a te ćwoki nie potrafià stworzyć normalnego środowiska do gry którà wydali.
Męczy mnie to gówno i znowu poważnie nad fifà myślę.
Pes jest trupem.
Nawigacja
[#] Następna strona