Dział Ogólny > PES 2019 - Tryb myClub

Dyskusja

<< < (5/42) > >>

Jacinho:
Straconego gola da się wyczuć kilka chwil zanim wpadnie. Coś się uruchamia w tej grze, że zawodnicy sà przyblokowani. Mam wtedy to uczucie, że zaraz stracę bramkę i tak właśnie się dzieje.

Gram wczoraj w daily online challenge. 5 czy 6 meczy pod rzàd przegrane, chociaż kilka z nich prowadziłem 2 albo 3 do zera. W około 80 minuty zwrot akcji i przegrywam conajmniej jednà bramkà. Grałem drużynà na 5* . Po tych kilku meczach nie miałem kasy na odnowienie kontraktòw, wku.rw itd.
Chciałem już wypieprzyć konsolè ale mòwię sobie -zagram jeszcze jeden mecz.
Wybrałem najsłabszà drużyne 1* . W razie czego jak mecz pòjdzie źle to chociaż nie stracę wiele na odnowieniu kontraktu a w ostateczności odłożę pada, przeciwnik niech się wyżyje na moich słabeuszach a na koniec meczu będę miał chociaż trenera wartego 1k.
Połàczyło mnie z przeciwnikiem z teamem 5*, Ronaldo Neymar itd. vs moje słabeusze 1*. Tym razem handicapy były mocno po mojej stronie i sprałem przeciwnika aż miło.
Z najmocniejszà drużynà  nie miałem większych szans, żeby wygrać mecz a z jednogwiazdkowà drużynà rozwaliłem 5cio gwiadkowà drużynę.

Fred23X:
dlatego to jest kupa jakich mało, twoje umiejętności tutaj nic nie znaczą tylko skrypty decydują , żałosne , pisałem już jak to grałem z tak słabym ogórkiem , w 2018, nic nie mogłem wbić , kompletnie , widac było, ze scrypt jest po jego stronie i co ? moi wibili sobie swojaka w 89 min , żeby mimo wszystko chłopina wygrał sobie ten mecz, żenada ... , podobny mecz miałem ostatnio w 2019 , ach gdzie jest PES 2013 , 2015

Jacinho:
Dokładnie.
Każdy mecz to dowód na to jak rozpieprzona jest ta gra a mimo wszystko pełno ludzi, którzy twierdzà inaczej. Przede wszystkim ci, którzy ubili jakieś ratingi.

Kilka dni temu grałem z jednym ktòry miał podobne statystyki  odnośnie ilości wygranych meczy itp.
Jednak był supełnie wyżej sytuowany w ratingach. Jak to ku.wa jest naliczane?

Dodatkowo facio miał jakieś 750 punktów pes league , jak jes uzbierał - nie wiem? Oczywiście wygrał ze mną ale grał jak ostatni łamaga.

I w większości bramki tracę w taki i podobny sposób:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Post PołączonyDzisiaj dwa mecze przegrałem moją jednogwiazdkową drużyną przeciw pięciu gwiazdkowej- 3:2 i 1:0.
Wstawiłem więc moją dwugwiazdkową drużynę.
Chłopak mnie chyba zlekceważył bo pierwszą połowę przetrzymywał u siebie piłkę i pykał jakieś zwody. Wziął się dopiero po drugim golu ale było za późno, zresztą zobaczcie jakie miał statystyki na koniec meczu  :laugh:

Moi nie miei zbytnio powera w porównaniu z zawodnikami przeciwnika więc sporo strzałów oddawałem z daleka.

Teoretycznie powinienem być bez szans ale konami ma przecież tajną broń w postaci handicapów  ;D

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Jacinho:
Wczoraj głównie co op bo nie znajdowało przeciwnikòw, dzisiaj 3mecze jak do tej pory i lagi sięgajà zenitu.
Co za porażka!

Ktoś wstawił zdjęcie na fb jak rozwalił telewizor.

Żeby sraczki dostali, złodziejskie japońce.

Jacinho:
Strzeliłem właśnie pięć goli w meczu i przegrałem 4:3.
Po prostu świetnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej