Dział Ogólny > PES 2019 - Tryb myClub

Dyskusja

<< < (6/42) > >>

kamil431:
Witam
Jakie macie ustawienia internetu na PS4,żeby nie było takich opóźnień bo nie da się normalnie grać online.
Mam 50 Mb połączone kablem.

Jacinho:
Witaj w klubie.
Ja mam tak głównie jak gram przeciwko Włochom, Portugalczykom i Hiszpanom.

Jedyne co możesz zrobić to ustawić poziom 5 przy wyszukiwaniu przeciwników i liczyć na szczęście.

Jacinho:
Bramkarz wielkolud !
 :D

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Jacinho:
Od piàtku ani jednego meczu bez laga.
Niech żyje konami!

Jak wam issue w tà na maksa zje.anà grè?

creativeopinion:
Co do MyClub to niestety w to sie nie da grac. Gameplay jest na ps4 tak zeskryptowany ze w co drugim meczu strzelasz albo tracisz bramke w okolicach 45+1 lub 45+2 oraz 90+1 itp. Co wiecej sa mecze ze Twoi pilkarze mimo team spirit 99 maja IQ 1 i zachowuja sie jak idioci, naprawde. Zmieniasz zawodnika, ten sie zatrzymuje. Pilka przechodzi jak przez ducha przeciwnikowi i nie wazne co zrobisz i tak gosc bedzie mial zaraz sytuacje sam na sam bo gra go przepycha pod bramke az znajdzie w sytuacji bramkowej. Gramy z kolego we dwoch clan i tyle co sie denerwujemy na ta gre to na zadnej nie stracilismy jeszcze tyle nerwow.

Dodatkowo ten tryb jest w tak bezczelny sposob zrobiony na zarobek na mikrotransakcjach ze az szkoda sie starac. Dla przykladu majac same czarne pilki i team spirit 99, druzyne na poziomie 3000 grajac clan we dwoch z kolega za wygrana uwaga dostajemy po 3100 gp a w tym samym czasie wygasa nam dwoch kluczowych zawodnikow za ktorych musimy zaplacic 5 tys gp +. No to jaki to ma sens skoro nawet wygrywajac jest sie na minus? Grajac myclub nie wplacajac zadnych pieniedzy za coinsy nie jestem wstanie nazbierac nawet 25 gp na jedno losowanie a nawet jak mi sie uda to kalkuluje ze mi sie nie oplaca krecic bo przeciez i tak dostane biala srebrna zlota pilke :) i strace 25 kola ktore wole juz miec na kontrakty.

Dzis Konami nowa kampania z giftami tez przeszlo samych siebie. Dali scouta 5 stars na Europe. No wiec wchodze patrze ze moze podpisac z kazdego koloru pilki, w koszyczku 6000 mozliwych pilkarzy. Probuje wiec dodac do niego swoich agentow zeby zawezic troche wyniki wyszukiwania i co sie okazuje? Po dodaniu jakiegokolwiek scouta ktorego mam (oczywiscie nie 5 stars bo mnie na nich nie stac skoro nie stac mnie nawet na jedno losowanie za 25gp) okazuje sie ze nagle 5 stars scout traci mozliwosc zdobycia czarnej pilki i proponuje max zlota :) No to jaki to ma sens? Gra jest nielogiczna. Ja nie oczekuje ze kombinujac 5 stars z 2 stars czy 3 stars nagle bede mial 70% czarna ale fajnie byloby gdybym chociaz mogl zawezic lige. No wiec wylosowalem samego scouta 5 stars i co? Biala pilka, totalny no name ktory do niczego mi sie nie przyda.

Oczywiscie moj komentarz jest napisany w takim a nie innym tonie, ale wiem ze sa ludzie ktorzy widza jak ten tryb jest zbudowany. Ja swoja druzyne zbudowalem w duzej mierze niestety wydajac 200-300 zl i krecac featured players, weekly players i collectors boxa majac sporo szczescia przy tym rowniez majac farta i losujac neymara z agenta ktorego dostalem przy zakupie gry.

Natomiast gra w ten tryb nie daje zadnej przyjemnosci. Zero mozliwosci zarobku gp tak zeby mozna bylo cos zakrecic. Wygrywasz spotkanie i jestes stratny 3k + srednio co drugi mecz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej