Dział Ogólny > PES 2019 - Tryb myClub

Dyskusja

<< < (8/42) > >>

Jacinho:
Lagi przede wszystkim, później skrypty zabijają tą grę. Osobiście nie dbam o kontrakty dopóki mam kim grać.  Nie muszę też grać samymi czarnymi dopóki zawodnicy, którymi gram reagują odpowiednio na przyciskanie guziki.
Jak do tej pory gram/patrzę jak po boisku biega banda bezgłowych kurczaków bez ładu i składu.
Jeśli przegrywam z gościem z ratingiem 230, dlatego, że moi zawodnicy kręcili się po boisku w różnych dziwnych kierunkach albo stoją i obserwują piłkę, albo bramkarz robi wszystko byle nie dotknąć piłki, to znaczy, że coś nie tak z tą grą.

Nie muszę wygrywać cały czas (to już mi dawno przeszło) ale dajcie mi chociaż 10% kontroli nad zawodnikami.

Fred23X:
wywaliłem wczoraj Lozano, Mbappe, JordiAlbe, Ruben Diaza, Muniera po za skład , w ich miejsce srebrne piłki, skład wrócił na 3 gwiazdki overall i o dziwo wygrałem 3 mecze pod rząd , śmiech na sali normalnie

DarkSide_11:
Cześć wszystkim. W poniedziałek nabyłem PES'a 2019 na PC. Ostatnia część, w jaką grałem, to wersja 2017, dlatego mam pewne pytanie odnośnie MyClub. W poprzednich odsłonach były do rozgrywania Online Divisions, gdzie gracze awansowali lub spadali, a tutaj czegoś takiego nie ma, lecz w profilach zawodników nadal widnieją dywizje, w których się jest. Rozegrałem już kilkanaście meczów, lecz cały czas jestem w 12 dywizji i nie wiem, jak awansować do wyższej. Mógłby mi to ktoś wyjaśnić?

Co do samej gry... W poprzednich częściach reprezentowałem naprawdę wysoki poziom, natomiast w tej mam spore problemy i przegrywam większość spotkań. Nie działają moje taktyki oraz ustawienia, gra jest strasznie chaotyczna. Zawsze lubiłem grę kombinacyjną ze sporą wymianą krótkich podań, a tutaj to po prostu nie działa...

Fred23X:
Tutaj nic nie działa, za wyjątkiem skryptów i lagów  ;D ;D ;D

Jacinho:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECześć wszystkim. W poniedziałek nabyłem PES'a 2019 na PC. Ostatnia część, w jaką grałem, to wersja 2017, dlatego mam pewne pytanie odnośnie MyClub. W poprzednich odsłonach były do rozgrywania Online Divisions, gdzie gracze awansowali lub spadali, a tutaj czegoś takiego nie ma, lecz w profilach zawodników nadal widnieją dywizje, w których się jest. Rozegrałem już kilkanaście meczów, lecz cały czas jestem w 12 dywizji i nie wiem, jak awansować do wyższej. Mógłby mi to ktoś wyjaśnić?

Co do samej gry... W poprzednich częściach reprezentowałem naprawdę wysoki poziom, natomiast w tej mam spore problemy i przegrywam większość spotkań. Nie działają moje taktyki oraz ustawienia, gra jest strasznie chaotyczna. Zawsze lubiłem grę kombinacyjną ze sporą wymianą krótkich podań, a tutaj to po prostu nie działa...
--- Koniec cytatu ---

Teraz wylicza średnią z dziesięciu meczy i co czwartek lokuje cię w odpowiedniej dywizji.

Reszta jak Fred napisał.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej