Dział Ogólny > PES 2019 - Tryb myClub

Dyskusja

<< < (9/42) > >>

marinero0812:
Dokładnie teraz masz wyliczoną średnią z kilku meczy i jest ona aktualizowana co czwartek i wtedy przydzielają Ci dywizję.Dostajesz też kasę za miejsce które zajmiesz w swojej grupie. Ostatnio grałem z gościem co miał 320 pkt i był w 3 dywizji.Prawdę mówiąc współczuję jego przeciwnikom z którymi grał przede mną tam musiały być cyrki.

Fred23X:
Aktualizacja na razie nic nie poprawiła , dalej ten sam shit  :o

dllugi40:
total guwno po wczorajszej aktualizacji ktora nic nie zmienia najgorsze jest to ze pilka lata sobie jak chce defensywa ktora jeszcze tydzien temu miała kontrole teraz lataja jak dziki i potykaja sie o siebie cos znowu napieprzyli

DarkSide_11:
W poniedziałek kupiłem, dziś odinstalowałem i więcej do tej gry nie wrócę. W kilku poprzednich wersjach byłem naprawdę dobrym graczem, a tutaj w MyClub przegrywam 80% meczów. Kombinowałem już na wszelkie znane mi sposoby, ale w dalszym ciągu leją mnie gracze z ratingiem około 400. Tracę kuriozalne bramki i nawet nie jestem w stanie zauważyć, jak dochodzi do momentu, w którym piłkarz przeciwnika znajduje się nagle sam na sam z moim bramkarzem. Nie wspomnę o lagach i pół godzinnym oczekiwaniu na przeciwnika. Jakoś trzeba przetrawić pieniądze wyrzucone w błoto, w tym roku daruję sobie kopanki, wybieram Call of Duty.

thomson72:
Ja wczoraj rozegrałem po aktualizacji 3 mecze:
1. 4-5 (w pierwszej połowie przegrywałem 0-4)
2. 3-4
3. 4-2

coś musieli zmienić... Chciałem nawet zrobić PrtScn jak 3 moich obrońców stoi koło siebie po jednej stronie boiska, a środkiem piłkę dostaje napastnik przeciwnej drużyny.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej