Dział Ogólny > Pro Evolution Soccer 2019

Ceny PES 2019.

<< < (3/4) > >>

Jacinho:
Nie.
Z konta pes 2018.
Odpalasz grę i na pierwszej stronie menu , po prawe stronie jest coś jak “10% promocji, kup teraz”

Wczoraj wieczorem sprawdzałem i cena wzrosła do £58.00 a na drugim koncie z grà do £58.45

Legand edition można kupić tylko w wersji digital i zniżka jest dla posiadaczy pełnej wersji pes 2018

plose66:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie.
Z konta pes 2018.
Odpalasz grę i na pierwszej stronie menu , po prawe stronie jest coś jak “10% promocji, kup teraz”

Wczoraj wieczorem sprawdzałem i cena wzrosła do £58.00 a na drugim koncie z grà do £58.45

Legand edition można kupić tylko w wersji digital i zniżka jest dla posiadaczy pełnej wersji pes 2018

--- Koniec cytatu ---
A w jaki sposób przejśc na wersje/cene uk? U mnie pokazuje 320 zeta ---> 295 zeta

Jacinho:
Zgaduję, że trzeba założyć nowe konto.

Osobiście jak miałbym się w to bawić to założyłbym jedno w USA i grałbym już dzisiaj 😉

sebmasta:
Komputronik + warto zauważyć że można założyć konto VIP(całkowicie darmowe, trzeba tylko ściągnąć appkę) i mieć dodatkowe 20 zł rabatu.
Aczkolwiek trochę się do nich zrazilem bo zamówiłem we wtorek rano na sklep, a do odbioru była dopiero dzisiaj po południu...

loco_666:
Mam pytanie odnośnie edycji David Beckham, nigdy nie kupowałem wersji innych niż standardowa stąd moje pytanie:
1. czy dodatek w postaci agent premium x 20 tyg daje nam 60 czy 20 zawodników bo spotkałem się z różnymi informacjami?
2. Czy agenci premium których dostajemy są całkowicie za darmo czy trzeba za nich płacić monetami my club lub GP?
3. w sumie dla potwierdzenia tylko czy okładka gry (ta plastikowego pudełka) jest taka sama jak steelbok z Beckhamem czy jak w standardowej z Coutinho?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej