Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
PES 2019 PS4 PESUniverse Option File v1 Season 2018/2019
l.peszek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZATRYBIŁEŚ?
--- Koniec cytatu ---
Obraź się, przestań... z linku który podałem ściągałem pliki w postaci jakie zamieściłem na fotosik.pl,(nawet strzałka zaznaczyłem ściągnięty folder) wystarczyło je wypakować i wkleić do save, nie ściągnąłem PESUniverse Option File v1 w postaci jaką ty zamieściłeś na screenie. Teraz nie wiem w jakiej postaci są pliki pod tym linkiem(może autor zmienił) bo jak ja podrałem to były takie jak na moim screenie których wiadomo że nie da się przez menu edit implementować.
tivax:
Spokojnie, panowie, kilka dni po premierze pesa pobrałem tego PESUniverse z pesnewupdate.com i faktycznie to nie były pliki w folderach do wgrania przez menu gry tylko gotowe do wrzucenia do save ale wywaliłem bo cos było nie tak i wyłączało grę w momencie rozpoczęcia meczy.
Luk83bb:
mi i tak nie działa sposób powyżej - przekopiowałem do katalogu save w KOnami i tak nie ma nazwisk poprawionych, poprawnych stroi. Dalibyście normalny WEPES to był sobie przetworzył.
longfly:
w linku byla wersja ps4 wersje pc podano ponizej faktycznie dzialajaca kopiuj wklej
cobuss:
Powiedzcie mi jakie jest hasło do tego drugiego linku ?
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Oki pobieram z innego :)
Nawigacja