Dział Ogólny > PES 2019 - PC - Dyskusje, Opinie
unable to log in into server
Zawisza:
proponuje porty zmieniac ,mi pare razy sie udalo po zmianie portu ale jak kolega wyzej mowil moze poprostu trza probowac za ktoryms razem wpusci
bariballl:
Cytuję sam siebie :D (kolega prosił pw o poradę to powtarzam):
Witaj!
Tamta opcja (jak się okazało następnego dnia) działała tylko tymczasowo.
Jedynym rozwiązaniem działającym na 200% jest: bardzo proste rozwiązanie:
Musisz włączyć wyświetlanie ukrytych plików na PC. Klik w Panel sterowania / Opcje Folderów / Widok / Pokaż ukryte pliki, foldery, dyski
Po prostu usuń plik LIVE00000000, znajdujący się w C: \ ProgramData \ KONAMI \ PRO EVOLUTION SOCCER 2019 \ save
Po tym zamknij folder i wejdź ponownie do gry.
Ten plik jest odpowiedzialny za aktualizacje online i jest pobierany ponownie, tym razem poprawnie zaraz po wejściu do gry.
Sorry że tak długo nie odpisałem, grałem w każdej wolnej chwili, i nawet uciekłem ze dwa razy laggującym polakom. :D
Pozdrawiam"
Bescon:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECytuję sam siebie :D (kolega prosił pw o poradę to powtarzam):
Witaj!
Tamta opcja (jak się okazało następnego dnia) działała tylko tymczasowo.
Jedynym rozwiązaniem działającym na 200% jest: bardzo proste rozwiązanie:
Musisz włączyć wyświetlanie ukrytych plików na PC. Klik w Panel sterowania / Opcje Folderów / Widok / Pokaż ukryte pliki, foldery, dyski
Po prostu usuń plik LIVE00000000, znajdujący się w C: \ ProgramData \ KONAMI \ PRO EVOLUTION SOCCER 2019 \ save
Po tym zamknij folder i wejdź ponownie do gry.
Ten plik jest odpowiedzialny za aktualizacje online i jest pobierany ponownie, tym razem poprawnie zaraz po wejściu do gry.
Sorry że tak długo nie odpisałem, grałem w każdej wolnej chwili, i nawet uciekłem ze dwa razy laggującym polakom. :D
Pozdrawiam"
--- Koniec cytatu ---
To rozwiązanie rzeczywiście działa na 100% szkoda tylko ze następnego dnia już nie....
bariballl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo rozwiązanie rzeczywiście działa na 100% szkoda tylko ze następnego dnia już nie....
--- Koniec cytatu ---
Bo ze mnie jest okropny śierściuch i zapomiałem napisać Wam że do tego trzeba wyłączyć / zatrzymać usługi, a mianowicie:
Zapora systemu windows
i Windows Defender
Oczywiście nie polecam tego robić osobom które nie posiadają innego, nie windows'owskiego firewalla/antywirusa albo mają małe pojęcie o "grzebaniu w systemie".
Edit: Dla "odważnych": Panel Sterowania / Narzędzia Administracyjne / Usługi.
Odnajdujemy Windows Defender, klikamy prawym klawiszem myszy, z rozwinięcia wybieramy Właściwości, Zatrzymaj, zmieniamy Tryb Uruchomienia na Ręczny. Zastosuj, OK
To samo robimy z Zapora systemu Windows.
Bescon:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEBo ze mnie jest okropny śierściuch i zapomiałem napisać Wam że do tego trzeba wyłączyć / zatrzymać usługi, a mianowicie:
Zapora systemu windows
i Windows Defender
Oczywiście nie polecam tego robić osobom które nie posiadają innego, nie windows'owskiego firewalla/antywirusa albo mają małe pojęcie o "grzebaniu w systemie".
Edit: Dla "odważnych": Panel Sterowania / Narzędzia Administracyjne / Usługi.
Odnajdujemy Windows Defender, klikamy prawym klawiszem myszy, z rozwinięcia wybieramy Właściwości, Zatrzymaj, zmieniamy Tryb Uruchomienia na Ręczny. Zastosuj, OK
To samo robimy z Zapora systemu Windows.
--- Koniec cytatu ---
Stary przestań głupoty pisać. To nie działa, sprawdziłem. Chcesz nas pozbyć ochrony naszych PC-ów?
Nawigacja
[#] Następna strona