Dział Ogólny > PES 2019 - PC - Dyskusje, Opinie
unable to log in into server
MGS:
Nie grzebcie w systemie. Do czasu aż Konami się z tym upora jedyny skuteczny sposób to cierpliwość. Trzeba próbować do skutku. Ja po parunastu/parudziesięciu próbach zawsze się zaloguje.
DiscoG:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENie grzebcie w systemie. Do czasu aż Konami się z tym upora jedyny skuteczny sposób to cierpliwość. Trzeba próbować do skutku. Ja po parunastu/parudziesięciu próbach zawsze się zaloguje.
--- Koniec cytatu ---
Dokładnie. Wina ewidentnie leży po stronie Konami. To nie jest przypadek, że prawie wszyscy mają z tym problem. Tydzień mija, weekend się kończy, a gra leży...
dobrzyn22:
Witam.
Czy ma ktoś jakiś pomysł na obejście blokowania przez providera dostępu do STEAM ? Nie można nawet wejść na stronę Steam, o samym logowaniu nie wspomnę.
Do pobrania gry udało mi się to obejść, włączając na chwilę hotspot w telefonie - wtedy zacząłem pobieranie gry, a następnie przełączyłem z powrotem na klasyczną sieć wifi - pobieranie trwało dalej.
Niestety obecnie ten sposób nie działa ponieważ odpalając grę wymaga ona cały czas statusu online w steam...
Coś co mi blokuje dostęp do steam nazywa się Fortiguard/Fortinet
EDIT
mam dostęp do steam z poziomu przeglądarki ( zainstalowałem rozszerzenie ultrasurf) - jednak z poziomu aplikacji cały czas logowanie jest blokowane...
johns88:
Dobra moi kochani gracze to proszę mi powiedzieć czy jest jakikolwiek sposób na uruchomienie tej gry w trybie muliplayer ?
Mastash:
Mi to jeszcze stanęło przy tworzeniu konta jak wchodzę do gry i błąd VNBP733. Oficjalnie można znaleźć to:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Kombinowałem z zaporą i uruchamianiem jako administrator. Ma ktoś jakieś pomysły jak to obejść?
Nawigacja
[#] Następna strona