Dział Ogólny > PES 2019 - Dyskusje
OF z najnowszym LIve Update
l.peszek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak ale nie jakies konto wspoldzielone tylko osobny klucz. Na poczatku udalo mi sie pobrac sklady ale zainstalowalem ponownie gre i juz na drugim razem nie udalo mi sie polaczyc...
--- Koniec cytatu ---
Ja tak samo ale od początku nie mogę się połączyć, jak tobie uda się wgrać live update to wrzuć tutaj plik live00000.
bayern1071:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW 100% nie ma ale w większości są transfery, lepsze to niż sam OF bez żadnych transferów.
--- Koniec cytatu ---
Po wgraniu zawartości dodało mi tylko nazwy klubów i rozgrywek. Zdradź sekret co zrobić by były też transfery?
stanek1983:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo wgraniu zawartości dodało mi tylko nazwy klubów i rozgrywek. Zdradź sekret co zrobić by były też transfery?
--- Koniec cytatu ---
Odwiedzcie stronę Konami, tam napisane jak byk, że 4/09 będzie porządniejsza aktualizacja.....
mariodar:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam!
Czy ma ktoś do udostępnienia najnowsze składy z Live Upadte razem z plikiem OF? Proszę o pomoc ponieważ nie mogę się połączyć z tą usługą (błąd: VNBP 733). Dzieki za pomoc!
--- Koniec cytatu ---
coś takiego znalazłem
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
l.peszek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPo wgraniu zawartości dodało mi tylko nazwy klubów i rozgrywek. Zdradź sekret co zrobić by były też transfery?
--- Koniec cytatu ---
Zdradzam ci sekret:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE i na samym dole pod linkami do ściągania masz jak byk instrukcje:
Installatiion
1. Extract with WinRAR
2. Copy all files to
Documents\KONAMI\PRO EVOLUTION SOCCER 2019\Save\
3. Play !
I po uruchomieniu gry są wszystkie transfery z live update oprócz Mariano Diaza do R.M i młodych zawodników których jeszcze konami nie dodało na wypożyczenia typu Łunin itd.
Nawigacja
[#] Następna strona