Dział Ogólny > Pro Evolution Soccer 2019
Pomoc, Porady...
Jacinho:
Możesz ustawić jak grasz vs com. Ustawiasz wtedy poziom beginner i pykasz po kilkanaście goli w meczu :)
Po kilku meczach możesz wygrać trophy “co op contributor “
Grajàc przeciwko ludkom to polecam dołàczyć do jakiegoś room’u i pograć parè dni dopóki levele przeciwnikòw przestanà ciè mèczyć.
Jak chcesz to możemy pograć dziś wieczorem ;)
elvismar85:
No dobra A jak wyeliminować frajerów którzy do meczu podłączania się sami A potem dorzuca im 2x com ? Chciałbym grać tylko z żywymi osobami A nie że frajer oddaje piłkę do kompa i ten za niego wygrywa mecze
Jacinho:
To jest japońska wyższa matematyka. 3 przeciw trzem to dla nich 1 vs 3, 1 vs 2 itd.
Nie masz na to wpływu.
Post Połączony
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPotrzebna porada:
*konsola PS4
*tryb myclub co-op
*gramy razem we 3, 2 siedzi obok siebie, 3ci jest w innym mieście
*podłączone słuchawki z mikrofonem
Nie działa mikrofon podłączony do 1 z padów ( dźwięk słychać normalnie ) - co może być przyczyną ? jakieś ustawienia ?
*mikrofon nie działa dla gracza, który jest gościem - nie ma konta na PS - ale nie wydaje mi się że to mogła by być przyczyna..
--- Koniec cytatu ---
Najlepiej jest tworzyć Party chat a nie bezpośrednio przez grę ale jak ktoś nie ma konta to trudno powiedzieć.
Taube:
Siemanko. Też się tak u Was dzieje, że gdy gra się ''uprze'' to choćby nie wiem jak bardzo się człowiek starał, to i tak robią na siłę błędy i się przegrywa?... Strasznie wkurzające to jest, bo ma się wrażenie, że gra jest w jakiś sposób ustawiona.
Jacinho:
Odczułem to z kolegami po ostatniej aktualizacji. Zero kontroli nad grą, zawodnicy biegają sami.
Praktycznie niegrywalny pes.
Nawigacja
[#] Następna strona