No nareszcie powróciłeś! Myślałem ze nigdy się nie doczekam! A tu proszę comeback w fenomenalnym stylu. No dobra już się uspokajam i zaczynamy na spokojnie.
Fajnie, że wybrałeś japońską ligę. Wiadomo te rejony, to twoja śmietanka, to czym żyjesz i się fascynujesz, a dla mnie jesteś chodzącą encyklopedią tamtych rejonów. Dlatego ciesze się ze, akurat taki padł wybór, bo poznam nowy klub, dzięki tobie. Tak, wiec na duży plus, ze na samym początku jest mała, ale szczegółową historia klubu Gamby Osaka.
Idąc dalej, nie dowierzałem. Styl, grafika, metoda, jaka przedstawiasz jest niczego sobie. Bardzo mi się spodobała forma zaprezentowania, wybranego przez ciebie szkoleniowca, gdzie także w profesjonalny sposób ukazałeś jego przeszłość. Co do danych osobowych się nie wypowiadam
Nowy szkoleniowiec (nie będę wymieniał imienia i nazwiska) ma ciężki boj do stoczenia. Właściciele mierzą wysoko i zobaczymy jak sobie poradzi. Jak dotąd miał fajne sukcesy, od kilku awansów aż do top 3 w Tajlandii.
Na koniec widze, ze dołączyłeś cos w formie gazety. Jeżeli nie istnieje wprawdzie The Japan Times, to chyba mamy pomysł na twój życiowy biznes
To również oceniam jak najbardziej na duży plus. Fajnie wszystko się prezentuje. Brawo! Czekam na więcej