Archiwum > 1 Liga Pesleague
Wyniki.
Bartekeuro:
Koniec traktowania się jak dzieci...
Jeśli do dzisiaj do godziny 18 mecz:
Fc Barcelona - Atletico Madryt
Nie zostanie rozegrany wynik zostaje zweryfikowany jako obustronne w/o ponieważ nie ma odzewu od żadnego z rywali.
rathan:
Informowałem wcześniej iż jest problem z ustaleniem meczu z kolega Farron_77 Barcelona.. Umawiałem się z kolega trzykrotnie na konkretna godzinę i za żadnym razem nie wstawił się na mecz. Teoretycznie spokojnie mógłbym wnioskować o walkower dla mnie ale nie preferuje takich rozwiązań i dlatego czekam nadal aż. Może w końcu dotrzyma któregoś z terminów. Niestety na ta chwile nie wiem kiedy może być rozegrany mecz gdyż nie nam od niego żadnych informacji :(
Bartekeuro:
Czekam do godziny 18 dzisiaj. Jeśli pisałeś kilka razy to wynik jaki będzie to 3-0 dla A Madryt ponieważ rywal i tak nagiął termin i jeszcze czesto i gęsto go nie ma.
rathan:
Mam nadzieje ze się pojawi i rozegramy mecz dziś bo tak jest najsprawiedliwiej.
rathan:
Niestety moja cierpliwość dobiegła końca. Kolega od Barcelony dziś poraz czwarty umówił się ze mną na godzinę 17 po czym oczywiście się nie pojawił. W związku z tym wnioskuje o walkower dla Atlethico. Co do meczy w pucharze nie wiem jak będzie gdyż nawet jeśli się jakimś cudem kolega dziś pojawi to js nie wiem czy znajdę dziś już czas :(
Nawigacja
[#] Następna strona