Dział Ogólny > Kariery

Road to World Cup Qatar 2022

(1/56) > >>

PrezesRady:
Na forum posucha, ale postanowiłem jeszcze raz spróbować swojego projektu. Długo się zastanawiałem czy reanimować poprzednią karierę, czy zacząć od nowa. Tam miałem już rozegranych +530 spotkań, ale nie mam już savów, więc musiałbym wszystkie mecze grać towarzysko, a nie w formule ligi. Zaczynam więc od nowa, po swojemu bo jednak to sugerowanie mi robienia grafik, czy innych rzeczy trochę mi psuło chęć zabawy. Tak więc zaczynam od nowa, mam chęci, zobaczymy jak to wyjdzie bo bardzo chciałbym skończyć projekt.

Gram na PES 6
Patch Nations League 2018-2019
Czas gry: 10 minut
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AFC1 runda
2 runda
3 runda
4 runda

CAF1 runda
2 runda
3 runda

CONCACAF1 runda
2 runda

CONMEBOL1 runda

OFC1 runda
2 runda
3 runda

UEFA1 runda
baraże

BARAŻE INTERKONTYNENTALNE

DOTYCHCZASOWE WYNIKI REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Bartekeuro:
No to pozostaje życzyć mi wytrwałości :P

PrezesRady:
Mistrzostwa Świata 2022 odbędą się w Katarze. Decyzja ta wzbudziła sporo kontrowersji, mówi się o łapówkach dzięki którym turniej odbędzie się na kontynencie azjatyckim, a nie w USA. Właśnie w Azji  rozpocznie się eliminacyjny bój o 31 miejsc w finałach.  AFC oprócz Kataru reprezentować będą 4 ekipy, a kolejna dostanie szansę w barażu interkontynentalnym.

I runda – 12 najsłabszych ekip zagra w parach systemem mecz i rewanż. Zwycięzcy awansują dalej.
II runda – 40 drużyn stworzy 8 pięciozespołowych grup Zwycięzcy oraz 4 najlepsze zespoły z drugich miejsc awansują do III rundy.
III runda – 12 zespołów utworzy dwie sześciozespołowe grupy. Z każdej dwie awansują na Mundial, a zespoły z 3 miejsc zagrają baraż.
IV runda – Baraż, którego stawką będzie baraż interkontynentalny o miejsce w turnieju. 

Przed losowaniem I rundy 12 najsłabszych zespołów zostało podzielonych na 2 koszyki. Zespoły rozstawione zagrają pierwsze mecze u siebie:
Zespoły rozstawione:
Malezja (168 miejsce w rankingu FIFA) – ani razu w MŚ, 12 podejść bez większych szans awans, w Pucharze Azji 3 występy zakończone na fazach grupowych.
Kambodża (173) – ani razu w MŚ, 5 podejść zakończonych klęskami, w Pucharze Azji 1 występ uwieńczony 4 miejscem (jako Republika Khmerów)
Macau (183) – ani razu w MŚ, 7 razy przepadli w eliminacjach. Największym sukcesem 2 miejsce w Pucharze Solidarności AFC, ale rywale byli na ich poziomie.
Laos (184) – ani razu w MŚ, 4 nieudane podejścia. 3 miejsce w Pucharze Solidarności AFC.
Bhutan (186) – ani razu w MŚ, 1 podejście.
Mongolia (187) – ani razu w MŚ, 5 razy odpadła w początkowej fazie eliminacji.

Zespoły nierozstawione:
Bangladesz (188) – ani razu w MŚ, 9 nieudanych startów w eliminacjach. W Pucharze Azji 1 występ zakończony na fazie grupowej. Mistrz Azji Południowej z 2009 roku.
Guam (193) – ani razu w MŚ, 2 razy odpali w eliminacjach. W tej reprezentacji występuje grający w MLS w Houston Dynamo Adolph Joseph DeLaGarza, który ma ze sobą dwa występy w reprezentacji USA.
Brunei (194) – ani razu w MŚ, 3 razy bezskutecznie próbowali się przebić przez eliminacje.
Timor Wschodni (195) – ani razu w MŚ, 3 razy odpadli w eliminacjach. Świat zadziwili w eliminacjach do rosyjskiego Mundialu. Po wyeliminowaniu Mongolii (4:1, 1:0) w pierwszej rundzie trafili do fazy grupowej gdzie poczynali sobie bardzo przyzwoicie do momentu kiedy to okazało się, że aż 12 zawodników nie było uprawnionych do gry. Wszystkie dotychczasowe wyniki zostały zweryfikowane.
Pakistan (200) – ani razu w MŚ, 8 nieudanych podejść.
Sri Lanka (202) – ani razu w MŚ, 7 razy odpali w eliminacjach. Mistrz Azji Południowej w 1995 roku,  2 miejsce w AFC Challenge (turnieju dla ekip słabo rozwiniętych) w 2006 roku.

PrezesRady:
17.04.2019
W Kuala Lumpur odbyło się losowanie par I rundy. Oto wyniki losowania:
Kambodża – Guam
Mongolia – Sri Lanka
Makau – Pakistan
Laos – Brunei
Malezja – Bangladesz
Bhutan – Timor Wschodni
Pierwsze mecze zaplanowano na 6 czerwca, a rewanże odbędą się pięć dni później.

Bartekeuro:
Ja jak zwykle kariery reprezentacyjne śledzę z uwagą, czekam na pierwsze mecze, mało atrakcyjne ale może ktoś zaskoczy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej