Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF - PC
Nieoficjalne Spolszczenie E Footbal Pes 2021 By KRISS12
przem1412:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESpolszczenie działa tylko wtedy, jak wyłączę 'Smoke Patch'a' razem nie chcą współpracować.
--- Koniec cytatu ---
Mi działa ze Smoke Patchem, ale strasznie ściemniło ekran. Jasność jest jakby na 0. W opcjach oczywiście jest tak jak powinno być.
Dodam że podobnie miałem z grą Days Gone. Tam pomogło wyłączenie HDR. Czy w PES'ie jest taka możliwość? W opcjach nic nie znalazłem.
RED DEVILS:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMi działa ze Smoke Patchem, ale strasznie ściemniło ekran. Jasność jest jakby na 0. W opcjach oczywiście jest tak jak powinno być.
Dodam że podobnie miałem z grą Days Gone. Tam pomogło wyłączenie HDR. Czy w PES'ie jest taka możliwość? W opcjach nic nie znalazłem.
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMi działa ze Smoke Patchem, ale strasznie ściemniło ekran. Jasność jest jakby na 0. W opcjach oczywiście jest tak jak powinno być.
--- Koniec cytatu ---
Tak wchodzisz do głównego folderu z grą , klikasz settings.exe i w video odznaczasz HDR klikasz zapisz
Cichy1993:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzykro mi ale nie nie wiem jakie tam są pliki a po za tym nie mam programu do konwersji
--- Koniec cytatu ---
Cześć, czy zamierzasz jeszcze wypuścić spolszczenie do nowej wersji na Steam? Pozdrawiam :)
szabatnik:
bedzie aktualizajca na pack 6?
litmanen:
bedzie aktualizajca na pack 6?
zaraz będzie chyba 7.0 pack z okazji Euro 2020, więc chyba się nie opłaci >:D
Nawigacja
[#] Następna strona