Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

Logo ligi na koszulce- wasze prace

<< < (27/32) > >>

konradbr:
nie znam sie na takich rzeczach (robienie loga) ale ogolnie jakis gust posiadam ... nie podoba mi sie troche ze cała koszulka jest biala i kwadrat tylko loga a druga rzecz jaka mozna bylo by dodac to nadruk zalozmy z tylu z nickiem jaki sobie wybierzemy moze cos takiego mogloby sie pojawic ?
ps. nie krytykujcie mnie ze krytykuje a sam nic nie zrobilem bo jestem beznadziejny jezeli chodzi o wykonanie loga jedynie moglbym cos zasugerowac do wygladu  :) POZDRO

maciek_pl:
każdy tylko narzeka, narzeka i narzeka.. ale, żeby coś zrobić to .....

powiem wam tak oczekujecie od koszulki bóg wie czego, ale ale znou jak przychodzi ci do czego to dupa. Porządnie wykonana koszulak w graniacha 100.... ktoś z was kupi?? jak nie macie 30 na takie coś...

Betowen:
Ja bym kupił za 100 bo do najbiedniejszych nie należę. Tylko ludzie trochę pomysłu.

maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa bym kupił za 100 bo do najbiedniejszych nie należę. Tylko ludzie trochę pomysłu.

--- Koniec cytatu ---

widzisz ty byś kupił, a 99 procent nie... malo ktio zauważył, że koszulak jest bez szfowa, 100 procent bawelny i sama czysta w sklepie ok 40 dych kosztuje...

maciek_pl:
ktoś umie zrobić tapety na puplit, albo logo jakieś fajne ??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej