Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Ogłoszenia Ligowych Turniejów Online

Mistrzostwa Polski on-line 2007 by pesleague.pl&komsad.pl - WASZA OCENA

<< < (4/5) > >>

Xulorin:
Turniej uwa?am za udany chocia? kilka wad mia?. Aby je naprawi? proponowa?bym mo?liwo?? zg?aszania zawodnika tylko 1 na 1 ip. A nie ?e ca?a rodzina nagle zg?asza si? niby na turniej a to tylko jedna osoba. A jakby zagrali jakby trafili na siebie? Papier, kamie?, no?yczki? A drugi to zawodnicy widmo, zg?aszaj? si? i ich nie ma... Po 3 gra na czas by?a te? du?ym problemem ale na szcz??cie tylko raz na to trafi?em.

Ale jestem zadowolony z turnieju chocia? szkoda ?e nie doszed?em jeszcze dalej. Dzi?ki ;)

belzebub:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETurniej uwa?am za udany chocia? kilka wad mia?. Aby je naprawi? proponowa?bym mo?liwo?? zg?aszania zawodnika tylko 1 na 1 ip. A nie ?e ca?a rodzina nagle zg?asza si? niby na turniej a to tylko jedna osoba. A jakby zagrali jakby trafili na siebie? Papier, kamie?, no?yczki? A drugi to zawodnicy widmo, zg?aszaj? si? i ich nie ma... Po 3 gra na czas by?a te? du?ym problemem ale na szcz??cie tylko raz na to trafi?em.

Ale jestem zadowolony z turnieju chocia? szkoda ?e nie doszed?em jeszcze dalej. Dzi?ki ;)

--- Koniec cytatu ---

Xulorin po ka?dej imprezie uczymy si? czego? nowego :) nast?pnym razem nie dopu?cimy aby wi?cej ni? jeden gracz gra? na jednym ip , co do zawodników-widmo to po ka?dej takiej zabawie tworzymy czarn? list? , wi?c b?dzie ich na pewno mniej

Majik:
To ja tez dorzuce swe 3 grosze na temat MP  :D. Ciekawa impreza zakrojona na szeroka skala, moze nawet za szeroka - "gracze widmo" , nie wiem jak mozna by bylo temu zaradzic, moze faze grupowa rozolyc to na dluzszy okres czasowy , a decydujace mecze w ciagu jednego dnia rozegrac hmmm.. nie wiem pozostawiam to w kwesti organizatorom. Jesli chodz o rozne zagrywki "ponizej pasa" to mnie nie dotknely wiec nie bede nikogo tu krytykowal, wrecz przeciwnie chce podziekowac raz jeszcze przeciwnikom  i tym ktorzy mi kibicowali i druzynie ze stadionu W. Lobanowskiego ;) - DZIEKUJE. Swoj udzial zakonczylem w rundzie pucharowej, jak sie pozniej okazalo grupe mialem bardzo trudna Olej (mistrz lub wice-mistrz) i Karol (cwiercfinalista), mecz z janosem nie odbyl sie (rezygnacja janosa).Jesli bede mial mozliwosc to w nastepnych MP rowniez wystapie, czy bedzie to Dynamo  :P, nie wiem z pewnoscia zespol z tej polki  :D. Nic wiecej mi nie przychodzi do glowy moze jeszcze cos kiedys dopisze.   

Pozrowienia dla organizatorow i uczestnikow.

maciek_pl:
Mistrzostwa Polski on-line dobieg?y ko?ca. Mistrzem Polski w Pes6 on-line w 2006 roku zosta? Olej z Delty. Pokona? on po zaci?tym meczu Lukiego_k 3:2.

kilka statystyk:
Rozegrane mecze: 656
Strzelone bramki: 2359
Srednia bramek na mecz: 3.59
Odslon strony: (Sobota + Niedziela): 57394
uczestników :232

Pablisso:
maciek b??d :p 2007 roku
w newsie te? jest ?le :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona