Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Bundesliga Patch 2008 v0.1 Alpha3 by dPM_HeMan-Liam83-VisionarY-eulinho

(1/1)

newsman:
  Przedstawiamy pierszy pacz do Pes2008 - ligowy. Dzięki dPM_HeMan-Liam83-VisionarY-eulinho będziemy moglić grać w lige niemiecką.Sprawdź, bo warto...Aby  pobrac kliknij REJESTRACJA lub LOGOWANIE

SwieciakPL:
napiszcze jak to wgrac do PES 08 bo ja sobie nie radze a ine patche mam :/ najlepiej po polsku albo przetlumaccie to ( Die Datei im Ordner "cv_0" mit Hilfe des AFS_Explorers in die "pes2008"\img\cv_0.img Datei importieren,
  dazu die cv_0.img öffnen, ganz nach Unten scrollen, die Datei mit Namen 8093 rechtsklicken, "import" wählen
  und dann die neue Datei drüberziehen.

maciek_pl:
Plik OptionFile należy skopiować do folderu Konami/Pro Evolution Soccer 2008/save w Moich Dokumentach. Herby instalujemy za pomocą AFS Explorera. Otwieramy cv_0.img, szukamy pliku 8093 i importujemy za niego plik bulipatch_flags_64x64_8093.

SwieciakPL:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPlik OptionFile należy skopiować do folderu Konami/Pro Evolution Soccer 2008/save w Moich Dokumentach. Herby instalujemy za pomocą AFS Explorera. Otwieramy cv_0.img, szukamy pliku 8093 i importujemy za niego plik bulipatch_flags_64x64_8093.

--- Koniec cytatu ---
robie tak i lipa nic mam tylko 3 teamy zmienione i do tego bez Herbów jak do teraz bo ostatnio mialem same chcrby

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Idź do wersji pełnej