Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Ogłoszenia Ligowych Turniejów Online

Heyah Logitech Cybershot

(1/1)

newsman:
W dniu dzisiejszym odbył sie turniej w Pro Evolution Soccer 6 w Blue City w warszawie. Na starcie zjawiło sie 64 uczestników, którzy zostali podzieleni na 16 grup. Liderzy każdej grupy awansowali do fazy pucharowej, gdzie system przegrywający odpada, toczyli zaciętą walkę aż po sam finał. W rozgrywce finałowej zwyciężył Luki_k 6-3, który pokonał SADO. Natomiast w meczu o 3 miejsce zwyciężył Szeląg, który w przegrywając do 87 minuty 1-0 z TSUBASA, zdołał w regulaminowym czasie gry wyjśćna prowadzenie 2-1 :)Gratulujemy :)

Balcerr:
wyjebany tur xD [cenzura] łehehehe a melanz trwa no dla nas caly czas sie cyber toczy xD

karQ:
eh trafiłem w grupie SADO i po naszym meczu raczej niespodziewałem się że będzie vicemistrzem. Straciłem bramkę w 79 minucie.
Brawo należy się Maćkowi za sprawne (moim zdaniem) podejście do turnieju. Szkoda że zainteresowanie samym PESEM niebyło zbyt duże. Cała impreza była fajna a przeciwnicy podeszli do siebie z dużą sympatią. Niebyło wrogości i chamówy czemu u nas w lidze nie może być podobnie.

Pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

Idź do wersji pełnej