Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Buty

Jak instalować korki...

(1/7) > >>

maciek_pl:
Jak zainstalowac: Korki wrzucamy przez program GGS... Dajemy FILE --> open --> Pro Evolution Soccer 2008 --> img --> CV_0.img
Pozniej w CV_0.img szukamy pliku ktory mamy podmienic (np.unnamed_7497.bin) dajemy na niego prawym przyciskiem myszy i klikamy na "IMPORT FILE(s) OL FOLSER(s) by name..." Pozniej przechodzimy do folderu ze sciagnietymi koreczkami i zaznaczamy krore checmy wrzucic.

qfassi:
A mozna wrzucac obojetnie jakie korki pod obojetnie ktory unnamed z korkami?? Czy do kazdych bucikow jest odpowiedni unnamed?? Bo chcialem zaimportowac nowe nike legend te biale z niebieskim znaczkiem i czarnym jezykiem na unnamed_7495 i nie moge! :/ Please help!

Matip125':
To wez poprostu zmien nazwe z unnamed_7495 np. nie wiem jak chcesz zamienic te z unnamed_7493 i bedzie wszystko gitara... Ja tez zmieniam sobie tylko nazwy... I sobie daje rozne korki gdzie tylko chce :P ha

Arek1974:
No, z tymi korkami przez GGs to czasami nie takie proste. jak wrzucałem z takiego dużego zestawu korków (nie pamiętam, czyjego autorstwa), to co chwilę wyskakiwało mi cos po angielsku i korki nie chciały się podmienić (być moze chodziło o rozmiar pliku, ale nie znam anglika i nie zakumałem dokładnie).

Matip125':
Moze poprostu chciales podmienic np. korki z oznakowane boots_7493.bin za boots_7494.bon - czy tam za inne... Zawsze muszi byc zgodnosc numeryczna... Jesli chcemy podmienic boots_7500.bin to dana para korkow tez musi miec nazwe boots_7500.bin :) Bo inaczej nici z podmiany ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej