Dział Ogólny > PES 2008

Moze ktos pomoze :)

(1/2) > >>

Matip125':
Mogly ktos wrzucic np. na speedyshare.com plik o nazwie gloves_5703.bin z cv_0.img ?? Bo nie zrobilem kopi cv_0.img a mi sie po*********o :( Z gory dziekuje :P

Matip125':
Ahaa nie no dzieki za pomoc WSZYSTKIM bez wyjatku ;] Od teraz matip125 tez bedzie sluzyl taka wlasnie pomoca ;] ;] ;] thx

msciciel:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAhaa nie no dzieki za pomoc WSZYSTKIM bez wyjatku ;] Od teraz matip125 tez bedzie sluzyl taka wlasnie pomoca ;] ;] ;] thx

--- Koniec cytatu ---

Bylo napisac w jaki sposob Ci ten plik wyciagnac :)

Matip125':
Co to sie stalo... Ze ktos napisal?? Jestem pod wrazeniem  ::) Za pomoca GGS-a otwierasz cv_0.img szukasz gloves_5703.bin dajesz na niego prawym/export selected file i np. zapisujesz na pulpit pozniej wrzucasz na speedyshare.com i podajesz link do dowlandu... Cos trudnego?? Chyba nie... thx ;]

msciciel:
REJESTRACJA lub LOGOWANIECo to sie stalo... Ze ktos napisal?? Jestem pod wrazeniem  ::) Za pomoca GGS-a otwierasz cv_0.img szukasz gloves_5703.bin dajesz na niego prawym/export selected file i np. zapisujesz na pulpit pozniej wrzucasz na speedyshare.com i podajesz link do dowlandu... Cos trudnego?? Chyba nie... thx ;]

--- Koniec cytatu ---

Ja sie nigdy w edycje w pes'e nie bawilem to skad mialem wiedziec. Jak bede jutro w domu to moge Ci ten plik wystawic.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej