Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PES08-Patche-Bundesliga Patch v0.9
Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIEEj ale jak ja mam te 2 pozostałe wrzucic to rs_g i to drugie jak ja na dysku C/Pes 2008 / img /I TU Nie mam tych plików ?? to jak to zrobic Bo jak tych plików nie wrzuce to w pesie mam błedy ? to jak mam je wrzucić za jaki plik mam importowac biore File / import files / img ... i tu co wybrac do tych plików ???
--- Koniec cytatu ---
Jak dasz tO:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
To jakis plikow nie masz ?? nie masz tego rs_g.img tylko?? Jak nie masz tego to nie wgrywaj poprostu...
darek7:
To dlaczego jak właczam pesa to nie mam normalnych streojów dla premierhsip albo zamiast bundesligi piłkarzy mam holenderskjich piłkarzy co jest ? moze jeszcZE RAZ ZAINSTALOWAC ? matip powieksz scceran
Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo dlaczego jak właczam pesa to nie mam normalnych streojów dla premierhsip albo zamiast bundesligi piłkarzy mam holenderskjich piłkarzy co jest ? moze jeszcZE RAZ ZAINSTALOWAC ? matip powieksz scceran
--- Koniec cytatu ---
1. Masz link do screena
2. Stoje znajduja sie w cv_0.img to nie jest przyczyna jakiegos rs_g.img
3. Nie masz nazwisk dlatego, bo tak to jest jak sie nie czyta instrujcki uwaznie i ze zrozumieniem...
4. Zeby miec nazwiska, statystyki, oraz nazwy druzyn trzeba wrzucic OF do pliku z save...
I to na tyle...
darek7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE1. Masz link do screena
2. Stoje znajduja sie w cv_0.img to nie jest przyczyna jakiegos rs_g.img
3. Nie masz nazwisk dlatego, bo tak to jest jak sie nie czyta instrujcki uwaznie i ze zrozumieniem...
4. Zeby miec nazwiska, statystyki, oraz nazwy druzyn trzeba wrzucic OF do pliku z save...
I to na tyle...
--- Koniec cytatu ---
Mówiszz ze trzeba wrzucic do pliku z save ale przez program czy normalnie skopiowac na Moje dokumenty /konami /pes 2008/save/ i tam wkleić ?
Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMówiszz ze trzeba wrzucic do pliku z save ale przez program czy normalnie skopiowac na Moje dokumenty /konami /pes 2008/save/ i tam wkleić ?
--- Koniec cytatu ---
Dokladnie TAK
Nawigacja
[#] Następna strona