Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Ogłoszenia Ligowych Turniejów Online

TURNIEJ DNIA by nowy opiekun

(1/4) > >>

newsman:
Dziś zapraszam wszystkich na turniej pes6. Będzie on nie typowy bo będą dwie nowości otóż:1) Poprowadzi go nowy opiekun pesleague.pl - poznacie go o 19:00, i to on właśnie otworzy zapisy..2) Będzie  to turniej Mistrzostw Europy czyli zagra w nim 16 drużyn, które będą do losowane do uczestników.START TURNIEJU O 20, ZBIÓRKA NA KANALE LIGOWYM (na ircu)używamy LD wersji 4 PLUstawienia meczu:Dla fazy grupowej:  * czas meczu 10 minut bez dogrywki i rzutów karnych  * kondycja RANDOM  * kontuzje WŁĄCZONE  * warunki LOSOWE  * stroje wybiera gospodarz, gość musi się dostosować.Dla fazy pucharowej:  * czas meczu 10 minut z dogrywką i rzutami karnymi  * kondycja RANDOM  * kontuzje WŁĄCZONE  * warunki LOSOWE  * stroje wybiera gospodarz, gość musi się dostosować.  

maciek_pl:
będzie ciekawie, chcieliście ME i macie :)
zapraszam a w razie problemów pisać :)

maciek_pl:
moja historia

z ledzikiem 4-0 w plecy... pech to pech....ale ładnie on gra kurde :)

2 mecz z meeen :)

1-1 -  mało brakowało,a bym wygrał

3 mecz z WKS

wygrałem 1-0

i baros nie trafił na pusta w 86 minucie :)

co mogę powiedzieć :) grupa śmierci i co..odpadłem bilansem:) ale fajny turniej

WislaFan:
Piekny turniej, zajebiaszczy opiekun -  czego chciec wiecej? xD

Doszedlem do ćwiercfinalow moimi Czechami, przegralem z Kolo88, powodow bylo duzo m.inn. gol w 90' po pieknym podaniu na pusta ramke mojego checha z forma w dol :D, baros, koller, nedver i poborsky tez niebiescy byli... I grajcie se :P

No ale zaradzilem wczesniej z Meenem 2-1 (ja Czechy on Włochy) w 1/8, w grupie bez porazki...

Wynik moglbyc inny gdybym nie trafil na C.Ronaldo, no ale to sa wlasnie uroki Portugalii z ktora przegralem po niezlym meczu 4-3 :)

Ogolnie turniej super, warto powtarzac takie eventy, no i gratulka dla Deimiana7 za dobre warunki na turnieju. Pozdro

ledzik:
Brawo dla Deimian  ;D Zaryzykuje ale czy rosnie nam nowy moderator na skale Teki Pepsi ??? Zobaczymy :) Dzieki za tura ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej