Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Ogłoszenia Ligowych Turniejów Online
TURNIEJ DNIA by nowy opiekun
newsman:
Dziś zapraszam wszystkich na turniej pes6. Będzie on nie typowy bo będą dwie nowości otóż:1) Poprowadzi go nowy opiekun pesleague.pl - poznacie go o 19:00, i to on właśnie otworzy zapisy..2) Będzie to turniej Mistrzostw Europy czyli zagra w nim 16 drużyn, które będą do losowane do uczestników.START TURNIEJU O 20, ZBIÓRKA NA KANALE LIGOWYM (na ircu)używamy LD wersji 4 PLUstawienia meczu:Dla fazy grupowej: * czas meczu 10 minut bez dogrywki i rzutów karnych * kondycja RANDOM * kontuzje WŁĄCZONE * warunki LOSOWE * stroje wybiera gospodarz, gość musi się dostosować.Dla fazy pucharowej: * czas meczu 10 minut z dogrywką i rzutami karnymi * kondycja RANDOM * kontuzje WŁĄCZONE * warunki LOSOWE * stroje wybiera gospodarz, gość musi się dostosować.
maciek_pl:
będzie ciekawie, chcieliście ME i macie :)
zapraszam a w razie problemów pisać :)
maciek_pl:
moja historia
z ledzikiem 4-0 w plecy... pech to pech....ale ładnie on gra kurde :)
2 mecz z meeen :)
1-1 - mało brakowało,a bym wygrał
3 mecz z WKS
wygrałem 1-0
i baros nie trafił na pusta w 86 minucie :)
co mogę powiedzieć :) grupa śmierci i co..odpadłem bilansem:) ale fajny turniej
WislaFan:
Piekny turniej, zajebiaszczy opiekun - czego chciec wiecej? xD
Doszedlem do ćwiercfinalow moimi Czechami, przegralem z Kolo88, powodow bylo duzo m.inn. gol w 90' po pieknym podaniu na pusta ramke mojego checha z forma w dol :D, baros, koller, nedver i poborsky tez niebiescy byli... I grajcie se :P
No ale zaradzilem wczesniej z Meenem 2-1 (ja Czechy on Włochy) w 1/8, w grupie bez porazki...
Wynik moglbyc inny gdybym nie trafil na C.Ronaldo, no ale to sa wlasnie uroki Portugalii z ktora przegralem po niezlym meczu 4-3 :)
Ogolnie turniej super, warto powtarzac takie eventy, no i gratulka dla Deimiana7 za dobre warunki na turnieju. Pozdro
ledzik:
Brawo dla Deimian ;D Zaryzykuje ale czy rosnie nam nowy moderator na skale Teki Pepsi ??? Zobaczymy :) Dzieki za tura ;)
Nawigacja
[#] Następna strona