Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PES2008-Patche-Brit(ish)Ger(many) Patch 1.0
newsman:
Mam dla was kolejny swietny dodatek, tym razem nosi on nazwe Brit(ish)Ger(many) Patch 1.0. Dzieki niemu uzyskamy takie dodatki:Nowe drużyny:Charlton --> AnderlechtWatford --> BruggeWest Bromwich --> HelsinkiCrystal Palace --> CopenhagenSouthhampton --> StockholmKoln --> B.Munchen w other BMagladbach --> PES UnitedAachen --> WE UnitedMainz --> HammarbyFreiburg --> HelsingborgSt.Pauli --> Goteborg Za Eridivisie Bundesliga.W Other C Eredivisie100% stroi PremiershipWszystkie stroje narodowe.Wszystkie stroje Bundesligi.Wszystkie stroje Eredivisie.100% kitsów SerieAWszystkie stroje League1Skompletowane stroje dla wszystkich pozostałych drużyn.Nowe logosy w grze.Nowy scoreboard EPLZmienione i poprawione formacje.Loga zoptymalizowane do scoreboarda.Nowy radarDużo nowych twarzy.I jeszcze kilka malych dodatkow
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
darek7:
Mógłby ktos odświezyc link i wrzucic na RS albo inny serwer bo ten link nie działa prosze :(
darek7:
O juz nie trzeba juz działa :D
darek7:
Panowie co zrobić z tym probvlemem mam jakies białem prostokaty na wyniku co jest zaraz poakze na scrennie juz wymieniałem 16-9 i 4-3 i tez ciagle jest to białe :(
Matip125':
Wejdz w pasek start... I tam masz konami i bedziesz mial Settings i ustaw przy rozdzielczosci 16:9 albo 4:3.
Nawigacja
[#] Następna strona