Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Ogłoszenia Ligowych Turniejów Online
Turniej noworoczny :)
Jarna:
Jak mogę zglośić W.O ?? bo mam jeszcze 2 mecze do rozegrania i obaj kolesie logowali sie 1 stycznia wiec chyba nie przyjda :/ gdzie moge sie domagac o W.O ??
Deimian7:
w wyzwaniach masz obok meczu odnośnik do forum, klikasz na niego i automatycznie przekierowuje Cię do pisania posta
Beckmis:
nagrody najlepsze na najnowsza odslone pes2008 !
Gattuso:
A pes 4 znow rzucony na boczny tor .Powiem tak udowodnij Maciej ze tak nie jest i ufunduj takie same nagrody dla wszystkich odsłon dlaczego dzielic? co z tego gdzie więcej ludzi gra skoro i tak nagrody dostaną najlepsi... pozdrawiam
maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA pes 4 znow rzucony na boczny tor .Powiem tak udowodnij Maciej ze tak nie jest i ufunduj takie same nagrody dla wszystkich odsłon dlaczego dzielic? co z tego gdzie więcej ludzi gra skoro i tak nagrody dostaną najlepsi... pozdrawiam
--- Koniec cytatu ---
no ja dostałem nagrody jutro je "podam" a jaka konsola co dostanie do zadecyduje losowanie... przecież przede wszytkim liczy sie dobra zabawa a to jest najważniejsze. Super wogóle, że komsad.pl daje nam cos i potrafi się z nami bawić. Są jedyni jak narazie co nie boją się inwestowac w pesa i chyle przed nimi czoła
Nawigacja