Dział Ogólny > PES 2008
wgranie dodatku
kodyr2:
Witam. Sciągnąłem sobie dodatek do PESa2008 Fkuyt V3 bodajże, wszystko ładnie wgrałem przez AFS Explorer i wszystko działa, natomiast jak mam bundeslige to są herby itd, ale zawodnicy wszyscy tacy sami :| . A więc pomyślalem że problem z plikiem edycji czyli tym co jest w moje dokumenty i owszem w dodatku byl folder "Of" i z niego skopiowalem pliki do moje dokumenty tam gdzie mam PESa nadpisując stare pliki edycji, lecz to nic nie da ;/ . Poradzcie co należy zrobic żeby mi wszystko działało, będe bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam, Kodyr.
lolek:
sprobuj wgrac nowego OFa ;D
Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIEsprobuj wgrac nowego OFa ;D
--- Koniec cytatu ---
Wgranie nowego OFa mu nic nie da ;] Poniewaz OF jest przystosowane do danego patcha...
Wszystki nazwy pilkarzy, nazwy druzyn itp. znajduja sie w option file... Czyli jezeli wgra innego, to nie bedzie wspolpracowal z patchem ;)
fanatiq:
ja mam problem z patchem 1.0YNWA
Lista dodatków jest imponująca więc się skusiłem Język
Zrobiłem dokładnie krok po kroku tak jak napisane w przewodniku na stronce i po odpaleniu PES'a tylko czarny ekran jest Niezdecydowany
please somebody help me!!!!!
Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja mam problem z patchem 1.0YNWA
Lista dodatków jest imponująca więc się skusiłem Język
Zrobiłem dokładnie krok po kroku tak jak napisane w przewodniku na stronce i po odpaleniu PES'a tylko czarny ekran jest Niezdecydowany
please somebody help me!!!!!
--- Koniec cytatu ---
Cos musiales zrobic nie tak...
Jezeli przed tym nie skopiowales plikow CV_0.img CV_1.img rv_e.img to czeka Ciebie ponowana instalacja gry ;) Bo innej rady na to nie ma :D
Nawigacja
[#] Następna strona