Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
PES2008-Patche-YNWA 1.0 Patch!
Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIEniestety nie pomoglo :(
cos sie zmienilo (te biale kwadraty sa wieksze niz te poprzednie)
nie wiem czy bedzie widac ale jeszcze jedno foto :
--- Koniec cytatu ---
To masz tutaj tablice z LM
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Gdy mialem taki sam problem jak Ty wgralem wlasnie te tablice i sie wszystko naprawilo :)
maxkolonko123:
Witam
Zainstalowalem patcha i niby jest ok bo widze zmiany ( xbox pad na ps2 pad tablica wynikow espn nazwy druzyn..itp ) ale nie mam np logo espn przy powtorkach i statystykach ??? czy ktos moglby mi pomoc??
Matip125':
Poniewaz nie wszedzie jest... Wez wlacz jakis mecz towarzyski i zobacz ze bedzie ;)
maxkolonko123:
No wlasnie gralem mecz towarzyski poniewaz chcialem na szybko zobaczyc zmiany jakie dal patch, no ale ok. W sumie byl to tylko jeden mecz, czyli rozegram kilka spotkan i wtedy zobaczymy :)
ps. dzieki za szybka odp ;)
Wybaczcie za off topic ale nie wiem gdzie zapytac :-[ nie moge zrobic na klawiaturze symulacji faulu wie ktos o co chodzi ? czy tylko ja mam taki problem :( :(
Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo wlasnie gralem mecz towarzyski poniewaz chcialem na szybko zobaczyc zmiany jakie dal patch, no ale ok. W sumie byl to tylko jeden mecz, czyli rozegram kilka spotkan i wtedy zobaczymy :)
ps. dzieki za szybka odp ;)
Wybaczcie za off topic ale nie wiem gdzie zapytac :-[ nie moge zrobic na klawiaturze symulacji faulu wie ktos o co chodzi ? czy tylko ja mam taki problem :( :(
--- Koniec cytatu ---
Nie ma za co od tego tutaj jestem ;)
Na klawiaturze to nie wiem, ale na padzie L1+L2+R2 (wszystkie naraz)
Nawigacja
[#] Następna strona