Dział Ogólny > Aktualności

Turniej noworoczny - Faza finałowa

<< < (3/3)

maciek_pl:
pozdro dal tych co chcieli przełożyc turniej o tydzień, a teraz narzekają...

wiedzałes, że bedzie runda.. a ja mam już dosyc narzekania...mogłes nie jechć na lan i nie płakać...

ja zauważam jedną prawidłowość...im się wam bardziej idzie na rękę, tym bardziej my admini dostajemy po dupie. Czy to w lidze, czy w turniejach... tak samo jak kontakt na gg...od dziś do kontku z adminami jest forum, a na gg nie odpisujemy!!!

Overmarsinho89:
tylko czemu zrobiliscie to w sobote zamiast w niedziele? chyba wiadomo ze w niedziele nikt nie pracuje nie ma lanow:) ale to za trudne dla niektoych pojac jak tam macie  organizowac turnieje to lepiej wogole:)

maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtylko czemu zrobiliscie to w sobote zamiast w niedziele? chyba wiadomo ze w niedziele nikt nie pracuje nie ma lanow:) ale to za trudne dla niektoych pojac jak tam macie  organizowac turnieje to lepiej wogole:)

--- Koniec cytatu ---

REJESTRACJA lub LOGOWANIE - pomyśl nim napiszesz, napisaliśmy że przesuneliśmy na tydzień!!! i o tym wiedziałeś!!!i do nas nie miej pretensji!!!

a zrobiliśmy w sobote bo mamy czas!!!! a w niedziel nie....

Overmarsinho89:
nic tam nie pisze ze caly turniej bedzie w jeden dzien i to jeszcze w sobote

maciek_pl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnic tam nie pisze ze caly turniej bedzie w jeden dzien i to jeszcze w sobote

--- Koniec cytatu ---

od 18 dalej gramy była mowa....a pozatym mogleś wcześniej zapytac na forum....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej